Title Image

Total Care

Kronisk behandling - En rejse tilbage til dig selv

Total Care

1,5 times samtale, ekskl. medicin – 1150 DKK

Benyt Total Care når du har brug for at genoprette dit helbred fra kroniske helbredsproblemer, som kronisk træthed, migræne, hormonelle problemer, tilbagevendende hals, øre og lungeinfektioner.

 

Total Care er ikke et “Quick Fix”, men en mere dybdegående årsagsbehandling. En skræddersyet behandlingsplan bliver aftalt og udfærdiget for dig. Total Care kan derfor tilbydes som et forhandlingsforløb på 3-5 behandlinger. Under et længerevarende forløb vil dine blinde vinkler & årsagerne til din sygdom blive synliggjort.

Bestil tid

TotalCare er for dig med kroniske lidelser, autoimmune sygdomme, eller for dig som ikke har kunne få en diagnose, men stadig føler at der er noget galt.

 

TotalCare er til dig som er træt af læger som ikke vil lytte, og behandlingsformer som ikke virker efter hensigten. Det er til dig som er blevet træt af at leve med de bivirkninger som din kemiske medicin giver dig. Homøopati er til dig som har fokus på personlig udvikling, som vil tage vare på krop & sjæl og dermed bedre trivsel og velvære. Og homøopati er komplementær medicin og kan benyttes sammen med andre behandlingsformer.

 

Kronisk behandling tager længere tid at behandle, fordi den vil helbrede på et dybere plan. Dette gøres ved at inkludere miasmatiske prædispositioner i betragtningen af den syge. Homøopatien er udviklet og behandler ud fra den teori, at alle har medfødte prædispositioner til sygdomme. Disse ”miasmer” og kan blokere for menneskets optimale sundhed og fulde helbredelse. Du har sikkert bemærket at ikke alle bliver forkølet og får gentagne lungebetændelser, selvom de lever eller arbejder under samme tag. Ikke alle bukker under på stress, og ikke alle påvirkes lige meget hvis livet ændrer sig. Alle reagerer forskelligt på udefremkommende stimuli og stress. Denne respons er derfor essentiel at medtage i den homøopatiske behandling.

 

Eksempler på kroniske lidelser er:

 

 • Astma & Eksem
 • Autoimmune sygdomme som eksempelvis Hashimoto
 • Gigt
 • Diabetes
 • Barnløshed
 • Hovedpine & Migræne
 • Kronisk Træthed
 • Mave-tarm problemer såsom IBS & Crohns
 • Søvnløshed
 • Angst, depression og PTSD
 • Afhængighedsforhold

Konstitutionel medicin 1 pille til alle dine skavanker – 1 løsning til alle dine problemer!

Det som kendetegner disse sygdomme er at selvom symptomer og flair-ups bliver holdt nede, så vil sygdommen altid være i os. Ud fra et homøopatisk perspektiv er disse ikke separate sygdomme, men forskellige facetter af en større underliggende sygdom. Disse sygdomme har dybe rødder lang tilbage i tiden og tager derfor længere tid at behandle. Det kan derfor ikke forventes at Kronisk Behandling er et ”Quick-Fix”. Kronisk behandling kan være kompleks og meget langvarig, fordi der ofte er flere sygdomme indblandet og der skal ofte tages højde for flere lag kemisk medicin. Men behandlingen starter med de mest aktive og begrænsende symptomer. Tålmodighed, gensidig forståelse og god kommunikation mellem klient og homøopat er derfor meget nødvendig.

 

Under den kroniske behandling arbejdes der med at finde en konstitutionel medicin, som passer til dig som et helt menneske. Hele dit liv lægges under lup således at du nemmere kan se sammenhæng i dit sygdomsforløb. Den kroniske svaghed kan enten være medfødt og/eller erhvervet undervejs, forårsaget af livsstil, traumer eller andet. Hvis du er i tvivl om hvilke form for behandling du skal have så kan jeg rådgive dig når du bestiller tid din konsultation.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.