Title Image

Spørgeskema Download

På denne side finder du forskellige downloads!

En homøopatisk behandlings primære fokus er at finde ÅRSAGEN til din sygdom & helbredsudfordringer. LYTNING & RIGTIGE SPØRGSMÅL er derfor essensen af en vellykket session.

Herunder finder du 2 forskellige spørgeskemaer. Det er spørgeskemaer som jeg ofte vil henvise dig til i forbindelse med en behandling. Brug dem også til at få indsigt i de typiske spørgsmål som din homøopat vil spørge dig om.

Spørgeskemaerne vil også tune dig ind på dit “WHY” dit “HVORFOR” du ønsker dig en homøopatisk konsultation!

TOTAL CARE spørgeskemaet giver dig mulighed for at se sammenhæng mellem dine sygdomme og hvornår & hvorfor de opstår. Skriv det som du synes er vigtigt & relevant at fortælle om dig selv, uden at lægge bånd på dig selv. Jeg ønsker dine ord & tanker. Dine svar vil hjælpe mig meget til at finde det rette homøopatiske middel til dig. Dine svar vil også betyde at vi kan koncentrere os 100% om DIG under den første konsultation:

Download Spørgeskema TOTAL CARE 

AKUT CARE spørgeskema. Homøopati har en særlig tilgang til behandling. Eksempelvis vil en forkølelse ikke blive behandlet som en forkølelse generelt. Akut Care vil behandle ”Din Forkølelse”.

Du vil manifestere forkølelse med dine specifikke symptomer sammenlignet med andre. For at gøre det lettere at finde det rette akut  middel så kan du benytte CLAMS metoden.

CLAMS består af følgende elementer:

C = står for Concomitant – hvilke symptomer har du ud over din nysen & løbende næse når du er forkølet? Det kan være at du har feber & har stor trang til citron saft!

L = Location – hvor på kroppen har du symptomer?

A = Aetiology – Årsagen til dine lidelser er altid vigtig hvis du kender den. Blev du forkølet ved at være ude i den kolde Nordenvind? Så kan Aconite være effektiv!

M = Modalities – Hvad gør din forkølelse værre? Hvad gør den bedre?

S = Sensations – Har du særlige fornemmelser & kommunikerer din krop med specifikke symptomer har de også relevans.

Husk at notere symptomer du normalt ikke har når du er rask! Især symptomer som nødvendigvis ikke er normale når du eksempelvis er forkølet. Som eksempel vil en typisk ARSENICUM FORKØLELSE have lidt løs mave, være kuldeskær, have brug for selskab og lidt angst, og vil være tørstig men kun tage små slurke ad gangen.

Akut spørgeskema vil hjælpe dig til at finde det rette lægemiddel i dit homøopatiske hjemme apotek, hvis du selvmedicinerer. Eller hvis du ønsker en akut behandling.

Husk det vigtigste i en akut behandling er at OBSERVERE hvad der sker i din krop & omkring dine sanser. Er du mere irriteret end du plejer? Har du brug for at være alene? Er du mere tørstig? har du feber? Kom din tilstand pludseligt eller udviklede den sig langsomt over et par dage?

Alt er relevant i homøopati og det er netop dette som gør det så unikt & spændende!

Allen’s Key Notes kan være anvendelig hvis du ønsker hjælp til at ordinere homøopatisk medicin selv.

Download Spørgeskema AKUT CARE

Alle tilsendte svar vil blive behandlet fortroligt!

Download BABY & BØRNEAPOTEK

Hvis dit barn lider af gentagne hals, mellemøre & øjenbetændelse, vil homøopatien støtte & hjælpe barnets immunforsvar til at udvikle sig sundt. Homøopatien undertrykker ikke & er ikke afhængigt & giftigt. Det Homøopatiske Baby & Børne Apotek giver dig de mest anvendte midler ved feber, fald & ulykker, maveproblemer som kolik & sure opstød. Søvnproblemer, smerter & meget mere. Få et glad barn med homøopati!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.