Velkommen til Resoubos Homøopatiske Univers!

Resoubo betyder ganske enkelt “at genoprette sjæl & krop”!
Jeg håber at jeg kan inspirere dig til et sundere liv med mere glæde & energi.

Min ultimative vision med Resoubos nyhedsbreve er at sprede kendskabet og brugen af homøopati. Jeg har udviklet et Homøopatisk Apotek hvor du kan lære mere om hvordan du kan bruge homøopatien i dagligdagen.

Jeg sender Resoubo nyhedsbreve ud omkring 6-8 gange om året. De vil indeholde aktuelle emner som 5G beskyttelse & Covid-19 senfølger. Du kan læse apotekets EMF midler her! Og du kan læse om en af de største Covid-19 senfølger, nemlig tab af lugte- og smagssanserne her!

I mit over 15 års arbejde som homøopat har jeg erfaret at insulinresistens er den primære grunde til at man ikke kan tabe sig, har hjernetåge & har sukkerafhængighed. Præ-diabetes er derfor også et emne jeg holder af at skrive om.

Læs mere om mine patienters egne ord om mødet med homøopatiens verden her!

Ønsker du det sidst udsendte nyhedsbrev

COVID-19 SENFØLGER! – KAN HOMØOPATIEN HJÆLPE?

Tidligere nyhedsbreve

Hvis du ønsker emner beskrevet, hører jeg meget gerne fra dig.

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev

    og vær altid på forkant med dit helbred!

    Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.