Title Image

Referencer

Læs mine patienters egne ord om mødet med homøopatiens verden
”Har haft mavetarm problemer hele mit liv med smerter & allergi! Nu er der ro & jeg reagerer ikke mere på fødevarer. Selv overgangsalderen er i bedring. Intet mindre end et mirakel!”
Gitte Vad, Psykoterapeut

“Min rejse ind i homøopatiens verden, startede i juni 2018, hvor jeg henvendte mig til Dorte.

 

Jeg har haft irritabel tyktarm siden jeg var barn, havde været igennem en lang stres periode og overgangsalderen bankede på døren. Efter en grundig samtale var Dorte klar med en pille, som jeg startede ud med.

 

Det forunderlige var, at efterhånden som min krop rensede ud, fulgte gamle symptomer med. Det var næste lag, som min krop havde behov for, at få kigget på. Min krop bestemte selv, hvad den først ville arbejde med; mit tarmsystem kom ret hurtigt i balance. Hele mit liv har jeg haft store problemer, med smerter i maven & allergi. Nu er der ro i maven & jeg kan tåle fødevarer igen, som jeg ellers har reageret på. Intet mindre end et mirakel.

 

Med hensyn til overgangsalderen, så er mine hænder & ben ikke hævede mere. Min hjertebanken er forsvundet, søvnen er god, de daglige hedeture er forsvundet & jeg den velkendte følelse af, at have noget siddende i halsen, hyletone & susen i ørerne er helt væk.

 

Både min krop og mit sind har været igennem en forunderlig rejse hen mod balance, som jeg ikke kunne have gjort uden Dortes hjælp. Jeg er dybt imponeret over den indsigt, som hun har i homøopatiens verden, og hvor skarp hun har været til at finde den helt rigtige medicin til mig og min proces.

 

Jeg synes at homøopatien er enkel at bruge, selvom den arbejder på så mange niveauer samtidig; både fysisk som psykisk. Jeg bruger også homøopati til mine børn & børnebørn.

“Hos Dorte bliver du altid mødt med et smil – det er svært at være i dårligt humør i hendes nærvær – og engagement”.
Pernille Wilms, Administrations Medarbejder

Jeg henvendte mig til Dorte for, at få hjælp til udfordringer efter Hjernerystelse. Samtidig havde jeg netop læst om blodsukker problemer – som kan have samme symptomer. Jeg fik derfor taget blodprøver hos Lægen som Dorte grundigt kiggede igennem og vi blev enige om at vi først skulle arbejde med at forbedre blodsukker & levertal.

 

Jeg startede derfor på Nux V for at hjælpe leveren og der gik ikke længe før jeg kunne mærke en forskel.

 

Efterfølgende har jeg modtaget Lycopodium for at stabiliserer blodsukkeret – hvilket også har hjulpet.

 

Samtidig har jeg fået alverdens homøopati for smerter og andet spændende – alle med god effekt.

 

I mit lange sygdomsforløb har der været mange problemstillinger – men Dorte er ikke blevet skræmt. Det er lykkedes hende, at få bugt med min angst (jeg er kommet ud af min antidepressiv medicin) og meget af den oppustethed jeg har døjet med i flere år. Samtidig har jeg fået min appetit tilbage. Både min appetit efter mad, men også efter livet.

 

Så jeg er bestemt ikke færdig med Dorte og hendes Homøopati.

“Sammen med livsstilsændringer har homøopatien stabiliseret mit langtidsblodsukker & forbedret mine lever & kolesterol tal”
Lisbet Duelund, 63 år, efterlønnet pædagog

Jeg er en kvinde på 63 år, som tog kontakt til Dorte ifm. Min diabetes 2 og meget lange sygdomsforløb med mange infektionssygdomme. Jeg ønskede at forbedre mit immunforsvar, samt forsøge at komme ud af min diabetes medicin. Under forløbet foretog jeg mig mange livsstilsændringer. Jeg fik bl.a. hjælp til kost ændringer & inspiration til opskrifter, så jeg kunne tabe mig og få det bedre.

 

Jeg samarbejdede med min egen læge under hele forløbet, som bistod med blodprøver som Dorte havde brug for ifm. Ordinering af homøopatisk medicin. Mine blodsukker & lever tal er nu stabiliseret så meget, at jeg langsomt har kunne trappe ud af min diabetes medicin.

 

Homøopatien har været i stand til at stabilisere mit langtidsblodsukker, samt forbedre mine levertal & lipider som triglycerider, kolesterol, HDL/LDL. Den homøopatiske medicin har også været effektiv ifm. Mine akutte galdestensanfald.

 

Jeg har efter ½ år nu kun mine galdesten tilbage og min egen læge er meget tilfreds med min vægt og mine blodprøver. Jeg er meget glad for at jeg tog kontakt med Dorte. Jeg har fastholdt mange af mine livsstilsændringer og er meget glad for min nye måde at leve på. Havde blot ønsket at jeg var startet denne proces for 10 år siden.

“Med Dortes indlevende natur, følte jeg mig i trygge hænder.”
Charlotte Bergendahl, Personlig træner og ejer af Charlottenlund Laserterapi

Jeg er 49 år gammel og gik så småt ind i overgangalderen for et par år siden, hvor min menstruation ophørte.  Jeg havde det udmærket, og var kun lidt generet af nogle natlige hedeture, typisk en gang om måneden.  For 6 måneder siden tiltog de natlige hedeture, og 2 måneder senere begyndte de i dagtimerne. Jeg overvejede at snakke med min læge om det med henblik på en hormonbehandling, men havde inderst inde ikke rigtig lyst til det, p.g.a. af evt. øget cancer risiko.

 

I stedet kontaktede jeg homøopat Dorte Jensen. Vi havde en initial konsultation, hvor hun spurgte om stort set alt vedrørende mit helbred og generelle velbefindende. Jeg forstod ikke helt hvad det gik ud på, men kunne forstå at hun skulle identificere min ”type”. Det tog cirka 1 time hvorefter min homøopatiske medicin blev ordineret. Dorte virker meget vidende og professionel. Med sin indlevende natur, følte jeg mig i trygge hænder. Jeg skulle tage to piller om dagen, – og magien indfandt sig med det samme! Jeg har nu taget pillerne i 4 måneder og har kun haft en hedetur.  Jeg er af natur meget skeptisk omkring alle former for alternativ behandling og forstår stadig ikke hvordan sådan nogle ”fortyndede piller” virker. Men fakta er, at det gjorde de!! Så min anbefaling er, prøv det, det kan i alle tilfælde ikke skade. 


Og, i skrivende stund, kommer jeg i tanker om, at jeg faktisk har benyttet homøopatisk medicin før, da mine tvillinger var helt små. Dengang boede jeg i London, hvor en veninde og erfaren mor til 4 piger anbefalede at gå på det lokale apotek, hvor man kunne købe homøopatisk medicin. Jeg benyttede mig af Belladonna, da pigerne havde skoldkopper i 18 mdrs. – alderen. Desuden havde jeg et forråd af Arnica piller og Arnica salve, som jeg brugte i den periode, hvor de lige havde lært at gå og konstant havde blå mærker. Jeg husker specielt et tilfælde, hvor den ene havde slået sit hoved og havde fået den største bule, man kunne forestille sig. Jeg brugte Arnica’en og kan huske min egen forbløffelse over, hvor hurtigt bulen forsvandt…….

“Allerede efter en uge med homøopatisk medicin, begyndte mit træthed at forsvinde, jeg fik lige så stille mit overskud tilbage”
Maria Uhrenfeldt, 49 år, Musiker i Malmø Operaorkester

Jeg kom til Dorte Jensen, efter at have blevet sendt rundt i sundhedssystemet med symptomer på lavt stofskifte, i over 9 måneder. Jeg var utrolig træt, tabte håret og mine negle flækkede, frøs altid, blev ved med at tage på trods at jeg spiste max 1400 kalorier/dag. Ved fysisk anstrengelse blev jeg rigtig dårlig med kvalme og temperatur faldt til 35,8 gr. fik tinnitus, hovedpine.   Menstruationerne stoppede, fik væskeansamlinger i fødder, knæ og ansigtet, blev svimmel. Jeg havde svært at huske de mest almindelige ting og kunne ikke koncentrere mig.

 

Da jeg til sidst fik svimmelhedsanfald og faldt og slog mig slemt, gik jeg til egen læge. Han sendte mig videre til endokrinolog, som så sendte mig videre til hospitalet. Mine blodprøver var bare ikke dårlige nok til at man ville behandle mig og sætte mig på medicin.

 

Det kunne jeg ikke leve med, så jeg gik i gang med at søge efter alternativer på nettet og fandt Dorte Jensens hjemmeside. Den tiltræk mig fordi den klart og tydeligt forklarer hvad homøopatisk behandling er. Jeg havde aldrig prøvet alternativ behandling før, men jeg følte mig tryg ved at læse Dortes hjemmeside, og kastede mig ud i det. Det er jeg meget glad for at jeg gjorde!

 

Jeg har nu været igennem et behandlings forløb på 3 måneders hos Dorte Jensen. Allerede efter en uge med homøopatisk medicin, begyndte mit træthed at forsvinde, jeg fik lige så stille mit overskud tilbage. Efter endnu et par uger forsvandt min tinnitus og den næsten daglige hovedpine var også væk. Jeg kunne begynde at gå i fitness centret igen, uden at jeg blev nødt til gå i seng og sove resten af dagen bagefter! Jeg behøver ikke længere at skrive lange huske. Svimmelheden er helt væk. Mine menstruationer er normale igen og jeg har ikke længere væskeansamlinger i kroppen.

 

Med Dorte Jensens kyndige og medfølende støtte gennem hele forløbet, føler jeg at jeg har fået mit liv tilbage!! Det er helt fantastisk at de små piller kan ændre så meget. Jeg er også blevet meget mere opmærksom på min krops signaler og er blevet bedre til at lytte til mig selv. Det kan kun være en fordel i det stressede samfund vi p.t. lever i!

“Mit immunforsvar er blevet styrket og de tilbagevendende infektioner er nu helt borte.”
Isabel Langkjær, Pædagogmedhjælper

Efter at have været sygemeldt i et år og herefter opgivet af sygehusvæsenet, var homøopati min sidste redning. Jeg var indlagt med alvorlige mave/ tarmproblemer. Jeg var kronisk træt og kunne ikke overkomme noget som helst, ikke engang TV og en god bog kunne jeg koncentrere mig om.


Min hverdag var stort set præget af massiv træthed og uoverskuelighed. Jeg kunne ikke koncentrere mig og jeg led af hukommelsessvigt. Pga. al min sygdom, lukkede jeg mig inde og isolerede mig totalt. Hver dag var en kamp for at overleve. Alt dette er nu fortid.


Min katte- og pollenallergi er forbedret betydelig, mine menstruationssmerter og stærke blødninger forsvundet, sammen med mine tilbagevendende herpes udbrud.


Jeg har før i tiden lidt meget af feber, forkølelser, ondt i halsen og hovedet, blærebetændelse og søvn besvær. Mit immunforsvar er blevet styrket og disse tilbagevendende infektioner er nu helt borte.


Idag 7 måneder efter påbegyndelse af homøopatien, føler jeg mig 70% helbredt og kan leve et normalt liv igen. Jeg kan være omkring katte og mit øget energiniveau og den ægte glæde ved livet har gjort at jeg er blevet mere spontan, er mere tilstede og åben for at leve livet igen.


Uden homøopatien ved jeg ikke hvor jeg havde endt op?!

“Alle mine laboratorietal viser en klar forbedring.”
Jan Asbjerg, Teknisk Leder Greve Svømmehal

Jeg blev sendt til Dorte af min hustru fordi jeg havde fået konstateret prostataproblemer. Jeg havde samtidig aldrig kommet mig over en E-Kolibakterie, som jeg havde påtaget mig under et hospitalsophold. Eftervirkningerne var blevet uudholdelige.

 

Jeg var skeptisk, men blev meget positivt overrasket over hvor hurtigt jeg kom mig. Min hovedpine, åndenød, slørret syn, svimmelhed, og ondt i arme og skulder er nu væk.
Alle mine laberatorietal viser en klar forbedring og det bedste ved det hele er at jeg nu ikke skal op at tisse om natten, fordi mine prostatatal igen er fine.
Jeg har fået stor respek for disse små pillers virkning og vil klart anbefale Dorte som en fortræffelig homøopat, som med sin venlighed og dygtighed hurtigt fik mit helbred op at stå.

“Jeg er blevet så begejstret for homøopati, at jeg nu bruger det til hele min familie og mine heste.”
Tina Rossbach Kofod, Yogalære & Hestevisker

Jeg har haft stor succes med Dortes homøopati, både med mine fysiske symptomer; spændinger i nakken, bygkorn og menstruelle problemer, og med min store beslutning om at skifte job. Jeg fik også stor brug for homøopatien, da jeg fik komplikationer efter en blindtarmsoperation. Homøopatien fik mig hurtig på ret køl med en ordenlig omgang rensning af blod og lymfesystem.

 

Jeg er blevet så begejstret for homøopati, at jeg nu bruger det til hele min familie og mine heste. Homøopatien har skabt en virkelig magisk “Harry Potter” virkning på mine drenge. På et tidspunkt skulle en af dem have “Hypericum” som medicin, men han kunne ikke sige ordet og kaldte det i stedet for “Harry Potter pillen”.

“Jeg havde i en årrække lidt af voldsomme spændingshovedpiner.”
Henrik Leth, Direktør CoachCrew

Jeg havde i en årrække lidt af voldsomme spændingshovedpiner og søgte derfor et alternativ til de smertestillende piller som ikke hjalp. Blot en behandling med Dortes homøopatiske medicin samt meget coachende tilgang til behandling hjalp mig og i dag er antallet af hovedpiner reduceret meget kraftigt.

“If I can commend anything above all else , it is Dortes’ natural persona and the  “aura” that radiates.”
Jack Lucas, CEO, Lucas Corporate Europe, London UK

Like many people I neither understood nor appreciated what the art of homeopathy was all about .. until I tried it !!   To be candid , I had nil expectations of what to expect from my first appointment … but an hour and ten minutes later ( I over ran my appointment !! )  I came away genuinely looking forward to a second follow up meeting.

 

Much of the `success` in working alongside a professional , I am certain , relies upon  the confidence a client develops in the Practitioner as an individual .  And so it was with Dorte Jensen.  If I can commend anything above all else , it is her natural persona and the  `aura ` that radiates …  which immediately puts her patients at ease.

 

It was so refreshing to meet a healthcare professional who not only listened to what I was saying, asked relevant and intelligent questions, but one who had actually read and remembered all the detailed information I had provided , when we met again a month later for a further consultation.

 

Most importantly of course – her treatments get results . Since first consulting with Dorte , I am delighted to say the remedies she proposed not only had an immediate impact .. but have maintained their efficacy for months ever since.

 

I wholeheartedly recommend Dorte Jensen to anyone looking for an alternative approach to improving their health, general well-being or emotional state of mind. Especially those of you out there who have exhausted all conventional medical diagnosis and are `open ` to another way forward.

Look no further!

“Dorte’s healing skill arises from her gentle, wise and good humoured disposition (…).”
Christina Waite-Lossifov, Personal Trainer & Pilates Instructor

Using homeopathy has been a wonderful experience for me. I have always had very positive results from the medicine prescribed by Dorte but much of her healing skill arises from her gentle, wise and good humoured disposition and her ability to listen and grasp the bigger picture of problems in relation to health. I wouldn’t hesitate to recommend Dorte as an outstanding health professional and have used her skills both before and during my recent pregnancy. Both my little girl and I will continue to use homeopathy under Dorte’s guidance and as a personal trainer and pilates instructor I regularly recommend her to my own clients.

“Dorte has given me a thoroughly warm, personal and professional route to well-being.”
Kay Stirling, Meditation Guide and Spiritual & Personal Growth Mentor

Dorte’s homeopathic healing expertise has given me long term alleviation of IBS symptoms, provided me with preparation for life breakthroughs, and given me a thoroughly warm, personal and professional route to well-being. I commend her skill, insight and humour.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.