Title Image

Privatlivspolitik

Generelle Oplysninger:

www.resoubo.dk ejes & udgives af Dorte Jensen
Bækvej 15, 2670 Greve
CVR 32402062
Telefon: 28260806
Mail: info@resoubo.dk

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Beskrivelse af databehandlingen:

Formål:

  • Levering af mine produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.
  • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.
  • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook & Instagram.

Hvem har adgang

Ejeren af Resoubo har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på https://resoubo.dk er ejer Dorte Jensen.

Kategorier af personoplysninger:

  • Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder:

Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook eller Instagram.
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:

  • Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter
  • Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.

Opbevaring:

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks fordi du har adgang til et online produkt du har købt.

Tredjemand

Oplysninger afgivet til https://resoubo.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området. Jeg registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigelse & indsigt

Som registreret hos Resoubo har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du i følge Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Dorte Jensen via e-mail til info@resoubo.dk

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over virksomheden Resoubo’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Tvist

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

Cookies

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annoncerings-partnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.

En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer. Det er kun det website der har placeret cookie på din harddisk der kan læse cookiens indhold igen. Cookie kan ikke indeholde vira eller lignende der kan gøre skade på din computer. Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com

På https://resoubo.dk anvendes cookies, udelukkende til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, så din oplevelse som kunde kan blive forbedret. Cookies kan slettes/blokeres. Se mere her: http://minecookies.org/cookiehåndtering.

 

Opdateringsdato: d. 8. januar 2020