Title Image

China Bark

Hahnemanns malaria medicin

 

* Forebyggelse af malaria
* Høj feber & ekstrem træthed
* Lever & galdeblære sygdomme
* Væsketab

 

Tænk på China hvis du har haft store væsketab. Du vil altid føle dig træt og dehydreret efter en lang nat og dag med feber, diarre, opkast, stort svedtab efter sauna eller under hedebølger, blodtab efter operationer, aborter, fødsler, eller anden skade. China vil genoprette væskebalancen og du vil meget hurtigt komme til hægterne igen.

 

Stor feber medicin. Normalt vil du få det bedre når feber bryder ud. Men det gør du ikke med en China Feber. Feber starter i dine ben, under knæene og du er meget tørstig og sulten. Giv China i starten af din feber og du vil undgå kollaps og træthed efterfølgende!

 

China kaldes ”Hahnemann’s medicin” da det var det første middel han opfandt til brug for malaria, og har derfor stor betydning for Homøopatiens udbredelse. Medicinen har samme symptomer som malaria; feber og kuldeskær.

 

China er en lever & galdeblære medicin. Tænk på China ved galdestenskolik efter at du har spist for sent og for fed mad. China er den primære medicin ved post-galdeblære operationer. Gives generelt efter alle former for operationer, som efterfølges af smertefuld tarmluft. China bruges også for oppustet mave efter at have spist. Så hvis du har kuldegysninger og ikke kan komme af med tarmluften, så tænk på China.

 

China gives også til smertefri diarre efter at være forgiftet af frugt og kød. Du har voldsom afføring som sprøjtes ud med gult eller farveløst væske. Din mave er sensitiv over for den mindste berøring. Du ser denne sensitivitet i hele nervesystemet.

 

China har et periodisk særkende; du kan altid forudsige hvornår symptomer kommer og går. Hver dag, hver 4, time, hver uge eller hvert år.

 

Et andet særkende ved China medicinen er at alt mad smager bittert!

 

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.