Title Image

AVENA SATIVA

NÆRING TIL ET UDBRÆNDT NERVESYSTEM & HJERNE!
*Apotekets naturlige sovemedicin som beroliger nervesystemet
*Støtter håndtering af abstinenssymptomer i.f.m. nedtrapning af kemisk medicin & rusmidler
*Støtter udrensningsorganer & hjernen hos misbrugere; alkoholikere & narkomaner
*Alkoholisme med diabetes & andre neurologiske sygdomme som Parkinson
*Støtter de mandlige kønsorganer ved seksuel udmattelse

 

Hvem havde tænkt at havren og havregrød har en beroligende effekt på os?! Midlet Avena Sativa giver energi og næring til et udbrændt nervesystem og hjerne.

I midlet ses markant træthed og udmattelse af nervesystem. Udover at hjælpe din søvn og nedtrapningsprocess af medicin, er midlet også anvendelig hvis du aldrig er kommet dig over alvorlig og lang tids sygdom eller hvis du har alvorligt væsketab (China, Kali-Phos).

 

Kronisk Søvnløshed

Grundet midlets beroligende effekt på nervesystemet, anvendes midlet til mange former for søvnproblemer. Midlet vil stabilisere dit søvnmønster (melatonin):

  • Bruges især hvis du har et alkohol- eller rus misbrug og din søvn er forstyrret. Beroliger dit nervesystem og støtter lever og udrensningsorganerne.
  • Søvnløshed; for dig som er for udmattet til at sove eller ikke kan sove p.g.a. smerter.
  • Søvnløshed efter lang tids sygdom og svækkelse.
  • Søvnløshed efter perioder med bekymringer eller overbebyrdet på job og arbejdet.
  • Specifikt middel til Ældre som ikke kan sove og som lider af tremors og rystelser, som Parkinson’s, epilepsi og andre ufrivillige bevægelser. Midlet vil berolige og styrke nervesystemet.
  • Kronisk søvnløshed med markant træthed & svækkelse (Burn-out)

 

Minimere abstinenser i udtrapningsprocesser

Avena Sativa er en naturlig smertestillende medicin. Kan anvendes til alle former for misbrugere som skal have hjælp til nedtrapning af medicin, for at minimere abstinenser; Morfin, heroin, smertestillende medicin, som er yderst vanedannende, både fysisk som psykisk (Proteus, Nux V, Opium). Nedtrapning skal altid gøres langsomt og i samråd med din læge eller udtrapningsterapeut.

Støtter udrensningsorganer & hjernen hos misbrugere; alkoholikere & narkomaner (heroin, kokain, cannabis, marijuana). Der ses ofte overstimuleret og overgearet nervesystem, nervøsitet, neurologiske symptomer, brain-fog og stor irritation (Nux V, Sulphur).

Abstinenssymptomer ved nedtrapning af kemisk medicin & psykofarmaka, beroligende medicin som Valium, Benzodiazepiner, sovemedicin. Hjælper nervesystem og hjernen til at stabilisere sig i.f.m. dosis reduktion.

Kan anvendes hvis du ønsker at trappe ud af din sovemedicin. Avena Sativa har en afslappende virkning på nervesystem og balancere søvnrytmen. Giver næring til hjernen og nervesystemet.

Husk aldrig at udføre udtrapning på egen hånd! Tal med din læge og bliv enige om en nedtrapningsplan!

 

Spiseforstyrrelser

Avena Sativa kan benyttes ved spiseforstyrrelser; anorexi eller hvis du i længere tid ikke har fået mad og næring nok. Du bor alene og har ikke lyst til at lave mad. I stedet lever du af dåsemad og får ikke næring nok.

 

Støtter mandens rejsningsproblemer

Tonic for de mandlige kønsorganer. Til manden som er udmattet og har mistet sin seksuelle styrke (erektil dysfunktion). Enten efter sygdom, stress, efter for meget sex eller masturbation. Der ses lave testosteron niveauer.

 

 

 

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.