Title Image

Arsenicum Album

Den klassiske turistmave medicin

 

* Madforgiftning, forgiftning af maling, pesticider som eks. Glyfosat (Roundup)
* Angst især om natten
* Solnedgangssyndrom i ældre & Alzheimers patienter
* Astma
* Høfeber

 

Arsenik var renæssancens klassiske mordgift, og blev tidligere brugt som rottegift. Men bliver giften fortyndet til en homøopatisk opløsning, bliver det til nutidens mest brugte medicin for madforgiftninger, diarre, influenza, eller en uforklarlig virus, brændende smerter, og astma.

Du skal altid pakke Arsenicum med i din kuffert når du rejser. Når du får diarre af dårligt kød, forurenet vand, grønsager og frugt, så tag en Arsenicum. Find dit homøopatiske rejseapotek her!

 

Arsenicum bliver ofte brugt ved svære astma anfald som kommer mellem midnat og kl. 3 om natten. Du må sætte dig op for at kunne få luft og du er tørstig men drikker i små mængder.

 

Arsenicum er en stor angst medicin, hvor angsten forekommer efter midnat, hvor du ikke kan sove. Du går rundt i hele huset og kan ikke finde ro. Arsenicum har endvidere dødsangst, og angst for at miste sin formue. Er sippet og sart og meget bange for bakterier.

 

Når solen går ned kan Alzheimers patienter ofte blive mere desorienteret, rastløse og urolige, ophidset og udvise mere aggression. En dosis Arsenicum 30c efter frokost vil hjælpe på fænomenet solnedgangssyndrom.

 

Husk at homøopati behandler personer med sygdomme: Så hvis du er en kontrol freak, har angst, fryser og har brug for varme, har maveproblemer, er udmattet og klynger sig med en kritisk opførsel, tænk altid Arsenicum.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.