Title Image

Arsenicum Album

Den klassiske turistmave medicin

 

* Madforgiftning, forgiftning af maling, pesticider som eks. Glyfosat (Roundup)
* Angst især om natten
* Astma
* Høfeber

 

Arsenik var renæssancens klassiske mordgift, og blev tidligere brugt som rottegift. Men bliver giften fortyndet til en homøopatisk opløsning, bliver det til nutidens mest brugte medicin for madforgiftninger, diarre, influenza, eller en uforklarlig virus, brændende smerter, og astma.

 

Du skal altid pakke Arsenicum med i din kuffert når du rejser. Når du får diarre af dårligt kød, forurenet vand, grønsager og frugt, så tag en arsenicum.

 

Du er angst, rastløs og træt. Du vil bruge alle knep og anstrengelser for at lade dine omgivelser vide at de skal blive hos dig. Du har hårdt brug for opmærksomhed. Du er ofte kritisk og svær at gøre tilpas.

 

Arsenicum bliver ofte brugt ved svære astma anfald som kommer mellem midnat og kl. 3 om natten. Du må sætte dig op for at kunne få luft og du er tørstig men drikker i små mængder.

 

Arsenicum er en stor angst medicin, hvor angsten forekommer efter midnat, hvor du ikke kan sove. Du går rundt i hele huset og kan ikke finde ro. Arsenicum har endvidere dødsangst, og angst for at miste sin formue. Er sippet og sart og meget bange for bakterier.

 

Husk at homøopati behandler personer med sygdomme: Så hvis du er en kontrol freak, har angst, fryser og har brug for varme, har maveproblemer, er udmattet og klynger sig med en kritisk opførsel, tænk altid Arsenicum.