Title Image

Archive

Phosporous

* Særlig sensitiv overfor elektricitet & elektromagnetisk stråling
* Stor træthed & søvnløshed
* Trætte computerøjne som brænder
Hovedpine
Blodsukker problemer

 

Phosporus er apotekets største EMF middel.

 

Er du sensitiv overfor 5G & elektromagnetisk stråling EMF tænk altid på Phosphorus! Midlet støtter dit nervesystem & kan effektivt benyttes hvis du nemt bliver træt & får hovedpine.

 

Dine øjne bliver trætte & det kan føles som om de brænder (Ruta). Jeg bruger altid Ruta for trætte computer øjne, men hvis midlet ikke virker, kan det skyldes din sensitivitet overfor WIFI & her vil Phosporus hjælpe dig.

 

Du får ofte ringen for ørerne (tinnitus) ved for meget computer arbejde.

 

Phosporus er midlet hvis du aldrig er kommet dig over et elektrisk chok eller hvis du er så uheldig at blive ramt af et lynnedslag. Phosporous hader tordenvejr (Rhododendron)!

 

Tænk altid på Phoporous hvis årsagen til dine symptomer er elektricitet (Dirty Electricity)!

 

Homøopatiens behandlingsprincip er at kigge på dig som et unikt menneske. I Phosporus ser man et gennemgående tema, nemlig sensitivitet: Du er yderst følsom overfor alle former for indtryk fra dine omgivelser. Ud over EMF bestråling, mærker du også atmosfæriske vejrskift, især i dine knogler.

 

Du er sensitiv overfor lys (neonlys) lyde, musik, dufte & berøring. Selv andre menneskers følelser kan du mærke. Denne sensitivitet gør at Phosporus personer nemt ”brænder ud”. Udbrændthed.

 

Phosporus’s søvn bliver meget nemt påvirket af EMF & WIFI, så tag aldrig din mobil med i seng & sluk gerne din WIFI router om natten! Phosporus, Melatonin, Cocculus & Carcinosin vil være midlerne hvis du har søvnproblemer p.g.a. WIFI & EMF.

 

Forskning viser at EMF stråling kan få blodsukkeret til at stige hos diabetes patienter. I mit arbejde med insulinresistens & diabetes 2, benytter jeg ofte Phosporus hvis du har blodsukker problemer og er præ-diabetes.

 

Hvordan ved du om du er særling sensitiv overfor EMF stråling?

 

EMF stråler kan ikke ses & ofte heller ikke mærkes. Men hvis du reagerer eller ikke kan tåle LED lys så kan det være en indikation på at du er særlig sensitiv overfor EMF. Du kan også forsøge at slukke for dit Wifi om natten. Næste morgen skal du lægge mærke til hvordan du har det? Har du sovet bedre? Føler du dig mere udhvilet? Hvis ja, så kan det også tyde på at du er sensitiv overfor EMF stråler.

 

Læs mere om Phosporus her!

sulphur-homeopati-dorte-jensen-eksem-lever-galdeblære

Sulphur

* Hud udslet og eksem
* Renser antibiotika ud af kroppen
* Nedsætter lyst til alkohol og renser lever

 

Medicinen er hyppigt brugt ved udrensning af organer og systemer og specielt ved behandling af udslet og eksem med voldsom kløe. Huden er tør, rød og er varm. Er specielt god til akne og bylder. Sulphur patienten har ofte diarre om morgenen, som de vågner op med. De lider tit af ondt over lænden.

 

Sulphur patienten lever i deres hoved, har masser af kreative ideer, men har ikke kapacitet til at føre dem ud i livet. Den fraværende professortype.

 

 

Nux Vomica – Den Giftig Nød

*Ultimative tømmermænds medicin (specielt tømmermænd af for meget øl)
*Forstoppelse (især ved misbrug af afføringsmidler)
*Søvnløshed

 

Medicinen til den travle forretningsmand/kvinde som lider af typiske stress sygdomme som, fordøjelsesproblemer, mavesår, hæmorider, og leverproblemer forårsaget af for meget god mad & vin og en livsstil med mange lange nætter. Medicinen bliver typisk brugt for tømmermænd med hovedpine, kvalme og opkast. Effektiv ved søvnløshed ved stres, vågner kl. 3 og kan ikke falde i søvn igen.

 

Nux Vomica besidder den mest ambitiøse personlighed i hele medicinskabet. Nux V er irriteret, også selvom han/hun er er  glad. Bliver irriteret over alt hvad der kommer i vejen for ham eller hende. Derfor bliver Nux V ofte syge, når de ikke kan opnå det de ønsker.Er yderst utålmodig, og kan ikke lide at blive forhindret i det han/hun laver.

 

Nux V er meget sensitiv over for lyde, lugte, kulde og vejrskift. Har det allerbedst i et varmt badekar!

 

Bliver også benyttet som forkølelsesmedicin hvor du er tilstoppet om natten, men næsen løber om dagen og som allergimedicin.

 

Nr. 1 middel til store mængder ildelugtende udflåd fra skeden, som er blevet kronisk.

 

 

sepia-sucus-homeopati

Sepia Succus

 

* Hormonelle problemer, især ved overgangsalderen
* Nedsynkning af organer i bækkenbund
* Vaginalt udflåd eller tørhed i skeden som ses i overgangsalderen

 

Medicin for kvinder med hormonelle problemer, som PMS, udebleven menstruation, spontan abort, & barnløshed. Sepia kvinden har aldrig haft det godt siden puberteten, graviditeten, eller siden hun stoppede med at tage p-piller. Hun har også tabt sex lysten.

 

Lægemidlet er baseret på blæk fra blæksprutten og har samme karakter som blæksprutten; hun bevæger sig lige så hurtigt og er altid i vigør, hvorfor hun tit ses energisk nede i Fitness centeret. Fordi hun lider af hormonelle ubalancer føler hun sig udkørt og træt. Hun er irritable, har humørsvingninger og har ofte lyst til at forlade sine børn og mand og familie.

 

Sepia er for kvinden som kæmper med karrierejob og familieansvar og altid føler sig træt! Driver dine hormoner dig til vanvid? Læs mere om Sepia! 

 

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.