Title Image

Archive

Sulphur

*Hududslet og eksem
*Renser antibiotika ud af kroppen
*Nedsætter lyst til alkohol og renser lever

 

Medicinen er hyppigt brugt ved udrensning af organer og systemer og specielt ved behandling af hududslet og eksem med voldsom kløe. Huden er tør, rød og er varm. Er specielt god til akne og bylder. Sulphur patienten har ofte diarre om morgenen, som de vågner op med. De lider tit af ondt over lænden.

 

Sulphur patienten lever i deres hoved, har masser af kreative ideer, men har ikke kapacitet til at føre dem ud i livet. Den fraværende professortype.

 

 

Apis Mellifica – Apotekets Anti-histamin

 

*Allergisk reaktioner – insektbid, skalddyrs & jordbær allergi
*Hævelser og ødemer – med brændende & stikkende smerte med lyserød farve
*Toxemia under graviditet

 

Allergiske reaktioner på bier og hvepse hvor der sker en hævelse af huden, den svider og stikker, bliver rød, varm og det gør ondt ved berøring. Apis har en antihistamin effekt og kan derfor benyttes til andre tilstande hvor huden udvikler ovennævnte symptomer. Kan også bruges ved nældefeber, helvedesild, ødemer i kroppen, specielt i ansigtet; øjne og læber.

 

Advarsel! Hvis du er gravid skal du ikke tage Apis, da midlet kan skade dit ufødte barn!

 

 

Arnica Montana

 

*Traume – Fysisk og psykisk
*Sports skader
*Slagtilfælde, formindsker interne blødninger
*Influenza

 

Husapotekets traume medicin. Gives for enhver skade, fysisk som psykisk. Skal gives umiddelbart lige efter at traumet er sket; som smertestillende, for at lette chok og for at undgå blå mærker.

 

Som traume medicin er den specielt kendt for brug af mental chok og anstrengelser. Patienten vil helst være overladt til sig selv, vil ikke røres eller hjælpes. Ofte vil en person i “Arnica” stadie sige “Rør mig ikke, hjælp mig ikke. Jeg er ok”. Selvom personen tydeligvis er i chok.

 

Stor sportsskade medicin, med ømhed og blå mærker og følelsen af at være blevet kørt over af en lastbil. Fysiske skader som forstuvninger, brækkede lemmer, og medicin før og efter operationer, inkl. tandlægebesøg og jetlag. Arnica er det første homøopatiske lægemiddel du skal anskaffe dig til dit Apotek!

 

Tænk også på Arnica når du igen har fået en søvnløs nat & føler som om du er kørt over en damptromle. Arnica 200C vil hjælpe dig gennem dagen!