Title Image

Archive

sulphur-homeopati-dorte-jensen-eksem-lever-galdeblære

Sulphur

* Hud udslet og eksem
* Renser antibiotika ud af kroppen
* Nedsætter lyst til alkohol og renser lever

 

Medicinen er hyppigt brugt ved udrensning af organer og systemer og specielt ved behandling af udslet og eksem med voldsom kløe. Huden er tør, rød og er varm. Er specielt god til akne og bylder. Sulphur patienten har ofte diarre om morgenen, som de vågner op med. De lider tit af ondt over lænden.

 

Sulphur patienten lever i deres hoved, har masser af kreative ideer, men har ikke kapacitet til at føre dem ud i livet. Den fraværende professortype.

 

 

Arsenicum Album

 

* Madforgiftning, forgiftning af maling, pesticider som eks. Glyfosat (Roundup)
* Angst især om natten
* Solnedgangssyndrom i ældre & Alzheimers patienter
* Astma
* Høfeber

 

Arsenik var renæssancens klassiske mordgift, og blev tidligere brugt som rottegift. Men bliver giften fortyndet til en homøopatisk opløsning, bliver det til nutidens mest brugte medicin for madforgiftninger, diarre, influenza, eller en uforklarlig virus, brændende smerter, og astma.

Du skal altid pakke Arsenicum med i din kuffert når du rejser. Når du får diarre af dårligt kød, forurenet vand, grønsager og frugt, så tag en Arsenicum. Find dit homøopatiske rejseapotek her!

 

Arsenicum bliver ofte brugt ved svære astma anfald som kommer mellem midnat og kl. 3 om natten. Du må sætte dig op for at kunne få luft og du er tørstig men drikker i små mængder.

 

Arsenicum er en stor angst medicin, hvor angsten forekommer efter midnat, hvor du ikke kan sove. Du går rundt i hele huset og kan ikke finde ro. Arsenicum har endvidere dødsangst, og angst for at miste sin formue. Er sippet og sart og meget bange for bakterier.

 

Når solen går ned kan Alzheimers patienter ofte blive mere desorienteret, rastløse og urolige, ophidset og udvise mere aggression. En dosis Arsenicum 30c efter frokost vil hjælpe på fænomenet solnedgangssyndrom.

 

Husk at homøopati behandler personer med sygdomme: Så hvis du er en kontrol freak, har angst, fryser og har brug for varme, har maveproblemer, er udmattet og klynger sig med en kritisk opførsel, tænk altid Arsenicum.

 

China Bark

 

* Forebyggelse af malaria
* Høj feber & ekstrem træthed
* Lever & galdeblære sygdomme
* Væsketab

 

Tænk på China hvis du har haft store væsketab. Du vil altid føle dig træt og dehydreret efter en lang nat og dag med feber, diarre, opkast, stort svedtab efter sauna eller under hedebølger, blodtab efter operationer, aborter, fødsler, eller anden skade. China vil genoprette væskebalancen og du vil meget hurtigt komme til hægterne igen.

 

Stor feber medicin. Normalt vil du få det bedre når feber bryder ud. Men det gør du ikke med en China Feber. Feber starter i dine ben, under knæene og du er meget tørstig og sulten. Giv China i starten af din feber og du vil undgå kollaps og træthed efterfølgende!

 

China kaldes ”Hahnemann’s medicin” da det var det første middel han opfandt til brug for malaria, og har derfor stor betydning for Homøopatiens udbredelse. Medicinen har samme symptomer som malaria; feber og kuldeskær.

 

China er en lever & galdeblære medicin. Tænk på China ved galdestenskolik efter at du har spist for sent og for fed mad. China er den primære medicin ved post-galdeblære operationer. Gives generelt efter alle former for operationer, som efterfølges af smertefuld tarmluft. China bruges også for oppustet mave efter at have spist. Så hvis du har kuldegysninger og ikke kan komme af med tarmluften, så tænk på China.

 

China gives også til smertefri diarre efter at være forgiftet af frugt og kød. Du har voldsom afføring som sprøjtes ud med gult eller farveløst væske. Din mave er sensitiv over for den mindste berøring. Du ser denne sensitivitet i hele nervesystemet.

 

China har et periodisk særkende; du kan altid forudsige hvornår symptomer kommer og går. Hver dag, hver 4, time, hver uge eller hvert år.

 

Et andet særkende ved China medicinen er at alt mad smager bittert!

 

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.