Title Image

Archive

Bambusa Arundinacea – Bambus

bambus*Bækkenløsning

*Rygsøjleproblemer

*Ensomhedsfølelse, forladthedsfølelse, har brug for støtte

 

Bliver også kaldt for “naturens rygsøjle”, rank som ryggen og delt ind i mange led med en knude imellem. Ligesom rygsøjlen består den af led med disker imellem. Bambus indeholder store mængder af Kisel, som virker styrkende på alle de væv, som holder rygsøjlen på plads og gør bevægelser mulige. Bindevævet omkring knogler og disker styrkes og er derfor effektiv for rygsøjle problemer, slidgigt, sportsskader (typisk fod, knæ-og hofteled). Effektiv ved bækkenløsning, hvor slaphed i led, sener og muskler forekommer.

Sepia Succus

 

*Hormonelle problemer, især ved overgangsalderen
*Nedsynkning af organer i bækkenbund
*Vaginalt udflåd eller tørhed i skeden som ses i overgangsalderen

 

Medicin for kvinder med hormonelle problemer, som PMS, udebleven menstruation, spontan abort, & barnløshed. Sepia kvinden har aldrig haft det godt siden puberteten, graviditeten, eller siden hun stoppede med at tage p-piller. Hun har også tabt sex lysten.

 

Lægemidlet er baseret på blæk fra blæksprutten og har samme karakter som blæksprutten; hun bevæger sig lige så hurtigt og er altid i vigør, hvorfor hun tit ses energisk nede i Fitness centeret. Fordi hun lider af hormonelle ubalancer føler hun sig udkørt og træt. Hun er irritable, har humørsvingninger og har ofte lyst til at forlade sine børn og mand og familie.

 

Sepia er for kvinden som kæmper med karrierejob og familieansvar og altid føler sig træt! Læs mere her om Sepia hvis dine hormoner driver dig til vanvid!