Title Image

MINIMUM DOSIS

#3 MINIMUM DOSIS

Homøopati er et sofistikeret og videnskabeligt medicinsk system, hvor fortyndede og individualiserede substanser benyttes. Homøopati er baseret på princippet om, at et stof i helt små doser er i stand til at kurere den sygdomstilstand, som det i store doser selv ville fremkalde. 

Den homøopatiske medicin skal blot kickstarte et nedbrudt immunsystem, således at kroppen stimuleres til at kunne heale sig selv uden skade og bivirkninger.

Du vil måske blive overrasket over at du kun skal tage 1 pille eller meget få under den homøopatiske behandling. Du behøver ikke tage den homøopatiske medicin resten af dit liv. Dette skyldes ”minimum dosis” princippet, som betyder at den homøopatiske medicin bliver ordineret i meget små doser for at virkning af medicinen bliver så effektiv som muligt.

 

Den homøopatiske medicin skal blot ”kickstarte” et nedbrudt immunsystem, således at kroppen stimuleres til at kunne heale sig selv uden skade og bivirkninger.

 

Den farmaceutiske fremstillings proces af homøopatisk lægemidler har en unik kvalitets sikret og kontroversiel karakter. Fremstillingsprocessen er kaldt “potensering” hvormed substansen bliver fortyndet og omrystet. Det var grundlæggeren af homøopati Samuel Hahnemann, som opdagede det paradoksale, at hvis lægemidlet blev stærkt fortyndet, undgik man ikke bare bivirkninger, men midlet virkede længere og frembragte en dybere og mere varig effekt. Med denne metode kunne man bruge ellers giftige og uvirksomme stoffer som medicin.
Fortyndingen er så stor, at end ikke et molekyle af den oprindelige substans er tilstede i midlet – Avogadros Lov. Hvad er der så tilstede, og hvordan virker det? Kort fortalt lader det til, at når f.eks. et planteudtræk opløses i alkohol/vand i en serie af stigende fortyndinger, forsvinder substansen gradvist, men efterlader et aftryk, som indeholder elektromagnetisk information.
Denne information er i stand til at påvirke cellers elektromagnetiske felt på en bestemt måde, således at cellens “sundhedsdrift” stimuleres til at vende tilbage til en mere afbalanceret og hensigtsmæssig måde at fungere på. Moderne fysik er begyndt at forstå, at molekyler i f.eks. vand kan lagre informationer og har en slags hukommelse.
Den meget fortyndede medicin (potensering) virker efter fænomenet resonans . Kroppens vitale kraft vibrer med en frekvens. Hvis denne frekvens matcher frekvensen på den homøopatiske medicin, vil en healings proces starte. Kroppens egen visdom og helbredelsesevner sættes i gang.