Title Image

Uddannelse & Erfaring

"Homøopati er som arkæologi! Ofte skal du grave meget dybt for at finde det sande jeg" – Dorte Jensen, Homøopat & ejer af Resoubo

Dorte Jensen, Homøopat L.CHE.

Klassisk & Praktisk homøopat L.CHE, London
Insulinresistent Terapeut, INI, USA

 

Jeg har arbejdet med homøopati siden 2004 & er i dag min livspassion! Jeg elsker at arbejde med mennesker! Homøopatien fandt mig i London, hvor jeg har studeret & arbejdet med homøopati i mange år. Har derfor stort erfaringsgrundlag i arbejdet med mennesker fra forskellige kulturer og baggrunde, alle med varierende former for sygdom og sundhed. I dag har jeg etableret Resoubo klinikken Syd for København, og behandler alle slags tilstande og sygdomme, akutte som kroniske.

Mit fokus er i samarbejde med dig, at få større bevidst om dine blinde vinkler i livet og de underliggende kilder til din sygdom. Min ekspertise har udviklet sig til hormonelle problemer, som insulinresistens & diabetes 2, samt angst & depression, afhængigheds problematikker og forringet immunforsvar, stress og udmattelse. Læs mere længere nede…

KONTAKT MIG

Min Uddannelse

Jeg er uddannet homøopat fra London Centre for Homeopathic Education, hvor jeg er certificeret i både den Klassiske & Praktiske Homøopati. Jeg har qua min uddannelse tilegnet mig mange praktiske metoder, som gør at jeg er i stand til at behandle de mange kroniske lidelser som jeg møder i min klinik i dag. Derfra min titel Homøopat LCHE, min licens til at praktisere som Homøopatisk læge.

Efter 20 år i udlandet vendte jeg hjem til Danmark i 2008. Jeg har derfor tilegnet min medicinske viden og behandlingsmetoder gennem min tid i London, hvor jeg boede og arbejdede. Jeg har også lært mange helbredelsesmetoder gennem længere ophold i Sydamerika og Indien.

Det er aldrig for sent at blive dét, du kunne være blevet - George Eliot

Min Erfaring

Arbejdet som homøopat er en livslang uddannelse. Jeg er yderligere blevet certificeret som ”Insulin Resistant Coach” fra INE, The Institute of Nutritional Endocrinology, USA. Dette gør mig i stand til at forebygge og hjælpe patienter med de metaboliske sygdomme, som kan forekomme på diabetes spektret: Insulinresistens & stabilisering af blodsukker, prædiabetes som hjertekar sygdomme, PCOS, diabetes 2 & 3. Diabetes har desværre mange følgesygdomme & tidlig behandling & forebyggelse er vigtig. Udover homøopatisk medicin benytter jeg livsstilsændringer indenfor kost (det handler ikke kun om hvad du spiser, men især om hvornår du spiser!), bevægelse (lær hvordan du bedre & hurtigere kan forbrænde fedt), søvn (lær hvorfor søvn er dit vigtigste parameter til et sundere & længere liv!) stress (Lær hvorfor stress gør os fede & laver forstyrrelser i vores hormon system!) & timing (lær hvornår på dagen det er bedst at spise, sove, bevæge dig!) Ud fra blodprøver & sygehistorie kan jeg vurdere om du er i risiko for at udvikle diabetes 2 & om du har insulinresistens.

 

I London har jeg specialiseret mig inden for traume behandling og afhængighed af substanser; alkohol, narkotika, mad og andre former for stimulanser. Jeg etablerede bl.a. Homøopatisk Klinik i samarbejde med DASL med henblik på at integrere homøopati som en integreret terapeutisk behandlingsform i de lokale DASL centre i London. DASL en af de største organisationer inden for misbrug af alkohol og narkotika substanser i England. Gennem denne erfaring har jeg opnået stor kendskab til psykologiske aspekter af hvorfor vi bliver syge.

Jeg etablerede traumeklinik i London i samarbejde med traume psykologer, hvor homøopatien var en stor del af de traume behandlinger som blev udviklet. Herunder uddannede jeg mig til Transition Coach for at kunne håndtere de mange forandrings processer mine klienter gennemgår.

Arbejdet som homøopat er et livsvalg og derfor en livslang uddannelse. Jeg vider udvikler derfor løbende mig selv og mine terapeutiske evner med homøopatiske kurser i udlandet. Jeg er stor fan af læger & homøopaterne Georg Vithoulkas, International Academy of Classical Homeopathy, samt Shilpa Bhouraskar, som begge er inspirerende og livsbekræftende mentorer for mig og min homøopatiske praksis.

KONTAKT MIG

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.