Title Image

Historie & Vision

Vær på forkant med din sundhed & personlig udvikling

Min vision med Resoubo – Resolve Soul and Body

Resoubo er navnet på min klinik og homøopatiske virksomhed. Resoubo blev født og startet op i 2008 da jeg vendte hjem til Danmark efter mange års ophold i udlandet. Resoubo står for ”Restore Soul & Body”, som ganske enkelt betyder ”at genoprette sjæl & krop”. Dette er essensen i mit arbejde. At genoprette dig som et helt menneske.

Jeg har altid interesseret mig for sundhed og mennesker. Sindets mangfoldighed har især tiltrukket mig. Jeg er derfor overbevist om at mange af de lidelser vi har i dag, har årsag i sindet og på det mentale plan. Qua min specialviden i traumer og afhængighed har jeg arbejdet mere dybdegående med sindets mange lidelser, såsom sorg, depression, angst, vrede, OCD, ADHD og meget andet.  Læs mere længere nede…

KONTAKT MIG

Visionen med Resoubo

En homøopatisk behandling gøres gennem samtaler med dig, hvor du er i fokus. Vi samarbejder i et team. Jeg foretager ingen sundhedsmålinger af dig, hvis det er det du søger. Men jeg bruger dog blodprøver & andre målinger fra din læge og hospital i min behandling af dig. Det som jeg kan tilbyde er samtaler, som kan minde om at gå til psykolog, at gå til en coach, at gå til en diætist, eller en præst.

Min ultimative vision med Resoubo er at sprede kendskabet og brugen af homøopati. Jeg tilbyder månedlige nyhedsbreve som omhandler alt om sundhed og brugen af homøopati. Jeg har udviklet et Homøopatisk Apotek hvor du kan lære mere om hvordan du kan bruge homøopatien i dagligdagen. Senere på året vil jeg kunne tilbyde kurser. Så tilmeld dig resoubo nyhedsbrev her hvis du ønsker at få et sundere liv med mere glæde, energi!

Missionen med Resoubo

Resoubo går ind for økologi & den grønne livsstil. Det er vigtigt at vi passer på vores planet!

 

Homøopati handler ikke kun optimal sundhed hos det enkelte individ. Homøopati omfavner også livet på jorden & den måde vi behandler naturen, vores planter & dyrelivet.  Det 300 år gamle medicinske system benytter naturlige substanser udviklet fra plante, mineral eller dyreriget.  De fortyndede doser fra naturen er uden tilsætningsstoffer, de forurener ikke & belaster ikke vores klima & drikkevand. Og alle homøopatiske lægemidler skal testes på mennesker, ikke dyr! For som Hahnemann sagde: “Man kan ikke afprøve ny medicin på dyr, for dyr kan jo ikke fortælle, hvordan de får det af medicinen!

 

Har du tænkt over hvad kemiske medicinrester gør ved vores grund & drikkevand? Vi har i lang tid vidst at antibiotika & hormonrester fra bl.a. p-piller ophober sig i vores drikkevand, forurener miljøet & truer vores dyreliv. Det samme gør pesticider & de mange giftstoffer som anvendes i industrien & landbruget.

 

Husk! Smid aldrig gammel kemisk medicin ud i toilettet!! Det skal altid afleveres på apoteket!

Min Historie

Dette er min historie som du måske selv kan spejle dig selv i? Den vil forhåbentlig også kunne give et mere nuanceret billede af homøopatien; hvad den kan og hvilke vidtfavnende evner medicinen har for healing af mennesket:

Jeg har taget store livsændrende valg i mit liv, fordi jeg havde en indre lidenskab for at arbejde med mennesker, sundhed og healing.

Min professionelle baggrund er inden for Finans og Medieverdenen. Jeg arbejdede for store internationale virksomheder, som førte mig ud i hele verden. Jeg tilegnede mig stor viden om andre kulturer, personligheder og andre måder at leve på. For at overleve ude i den store verden og leve uden for min komfortzone, måtte jeg se anderledes på mig selv.

Min styrke er i dag en stor forståelse og indsigt i andre mennesker og deres adfærdsmønstre. En visdom jeg har tillært mig gennem egne erfaringer, af de mange mennesker som jeg har mødt på min vej og ikke mindst under mit 3-årige studie på The Centre of Homeopathic Education London, hvor jeg fik min uddannelse som homøopat.

Der har nok altid levet en healer dybt i mit hjerte. Jeg brugte mange af mine ferier i Indien og Sydamerika. Jeg boede bl.a. i en periode hos en Shaman i den Peruvianske Amazon jungle. Han lærte mig alt om planternes healing og shamanismen. Han havde 1400 planter i sin urtehave, hvor af 700 var navngivet og brugt i hans Amazon Apotek. Han havde kunder fra hele verden, kræftpatienter, alkoholikere, og så de mere nysgerrige sjæle som jeg. Der lærte jeg om naturens kræfter og helbredelsesevner. Denne oplevelse var mit første ubevidste skridt ind i homøopatiens forunderlige verden.

Shaman som jeg boede hos i 2 uger, under mit ophold i den Peruvianske Amazon Jungle

Mine valg og mine rejser var altid vidt forskellig fra den verden jeg ellers levede i. I dag kan jeg se den røde tråd, og hvorfor jeg skulle lære om en mere holistisk tilgang til livet. Det skulle jeg lære for at kunne støtte andre mennesker, som gennemgår samme store livsændringer i deres liv som jeg har gjort i mit.

Jeg følte mig som den længstlevende sommerfugl indtil den dag, hvor jeg mistede 3 elskede personer som betød meget for mig. Disse tab skete indenfor 6 måneder og min sorg var dyb og rå og skulle ændre mit liv. Det var ligesom om mine livsværdier blev forvandlet fra den ene dag til den anden. Mit hjerte talte til mig i en anden tone og jeg begyndte at spørge mig selv, om jeg i virkeligheden var glad for det jeg lavede?  Var det at rejse rundt i verden virkeligt så glamourøst som det lyder og ser ud som? Var det virkeligt det som jeg ville i mit liv?

Sorgen medførte, at jeg en morgen vågnede op og ikke kunne gå. Jeg var lammet fra top til tå. Det eneste som var i bevægelse var et virvar af tanker: Hvem er jeg egentlig? Hvad skal jeg med mit liv? Hvad ønsker jeg virkelig med mit liv? Det var som om min krop sagde “Stop op lige nu og mærk på smerten og sorgen!”. Sorgen lagde mig ned og jeg måtte adlyde og begyndte at lytte til min krop på en anden måde. Det hjalp. Jeg kom ud af mit “automatpilot” stadie, men mine tårer blev ved med at komme i store syndfloder.

I sorg processen introducerede en veninde mig til homøopatien. Jeg var skeptisk, men jeg var træt af at græde og ville gerne videre i mit liv. Efter et par piller følte jeg en dyb ro og fred. Homøopatien fængslede mig med det samme. Hvordan kunne sådan en lille pille virke så kraftigt på mine følelser af tab og ensomhed? Men det var ikke kun pillerne der fascinerede mig; det var også den opmærksomhed og den støtte som jeg fik af min homøopat. Det var ikke bare de 3-5 minutter jeg var vant til hos min egen læge. Men for første gang var der faktisk en, som gad at lytte til mig…og forstod mig…selvom mine ord var fulde af gråd.

Det som virkelig gjorde stort indtryk på mig var, hvordan min homøopat så sammenhænge og fandt årsagen til min reaktion på mine tab. Jeg så også for første gang mit liv på en tidslinje, og forstod nu sammenhængende af de valg jeg havde truffet og de hændelser jeg havde oplevet. Jeg så lige pludselig, hvordan alt havde haft indflydelse på det helbredsstadie jeg var i på det tidspunkt. Det mindede mig om min barndom, hvor jeg altid drømte om at blive en FBI eller CIA agent. Min homøopat skulle finde nøglen til at løse forbrydelsen.

Jeg havde vendt min sorg til noget positivt. Jeg fandt ud af alle de uudnyttede ressourcer jeg selv besad, men ikke var bevidst om. Jeg indså at min tilstand var psykosomatisk, og at min psyke og min livsværdier spillede en stor rolle for min helbredelsestilstand.

For mig blev homøopatien en lang rejse. Fordi homøopati er ligesom arkæologi; du skal til tider grave meget dybt for at finde sandheden og for at finde dig selv. For mig blev det en rejse, hvor jeg fandt mit potentiale og mine begrænsninger. Hvis du tør, giver den dig adgang til en utrolig frihed og mulighed for udtrykke dig selv i hvilken som helst form og farve.

Nothing Happens, until it moves – Albert Einstein

Homøopatien behandler hele mennesket ikke kun eksempelvis mavesåret, den behandler årsagen. Jeg er virkelig tiltrukket af denne behandlingsform og måde at analysere et sygdomsforløb. Jeg er dybt betaget af at kunne være med til denne healings rejse med mine klienter.

Homøopatien har gjort, at jeg lytter bedre til mig selv og healeren inde i mig. Det er et dybtfølt kald. Jeg kan først nu indse, hvorfor det skulle tage mig så mange år om at finde min plads på hylden, før blomsten inde i mig begyndte at blomstre op. Jeg blev nødt til at udfordre mig selv og min komfortzone for at lære at leve med mit hjerte.

Jeg er nysgerrig af natur, elsker at eksperimenterer med livet og gøre ting på en anden måde. Homøopatien giver mig muligheden for at møde en masse interessante mennesker som tør fortælle mig om deres livs hemmeligheder. Hemmeligheder de har båret rundt på i årtier. Jeg hører historier som kan virke dramatiske og som kan virke stødende på mine værdisæt. Men det efterlader altid spørgsmålet “hvorfor reagerer jeg på dette”? Det samme spørgsmål skal vi alle spørge os selv, når noget ikke rigtigt virker i vores liv. Jeg kan nu se, at vi alle mere eller mindre lever i en dyb Tornerosesøvn. Vi er alle mere eller mindre paralyseret af hændelser som påvirker vores liv. Men homøopatien kan vække os op. Homøopatien kan bringe os tilbage til vores krop og til os selv. Homøopatien forener os.

Homøopatien gav mig troen og modet til at lave det som jeg ønsker fra det dybeste sted i mit hjerte. Den gav mig mulighed for at se flere valgmuligheder, den åbnede døre og den fik mig til at se mig selv i et helt andet lys. Det blev min vej til frihed!

Står du ved et vejkryds og ikke ved, hvor dit liv fører dig hen? Er du bange for at tage en beslutning?

KONTAKT MIG

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.