Title Image

Konstitutionel Medicin

Hvad er Konstitutionel Medicin?

Konstitutionel Medicin

Alle former for medicin behandler akutte og kroniske lidelser, men homøopati tilbyder en særlig unik tilgang til helbredelse ved hjælp af en konstitutionel behandling.

“Konstitution” er en betegnelse, der beskriver en persons bredere helbredstilstand, hvor krop og psyke er betragtet som et hele. Behandlingsformen inkluderer også klientens natur, temperament samt medfødte og erhvervede karakteristika. De specifikke karakteristika som klientens unikke konstitution er opbygget af, svarer til et helt bestemt lægemiddel, som kaldes “den konstitutionelle medicin”.
Konstitutionel medicin gives ved langvarige og kroniske lidelser og forstærker immunforsvaret, således, at fremtidige sygdomsforekomster undgås. Ved konstitutionel medicin oplever du at du bliver mindre syg og får større velvære og bedre almen trivsel. Eksempelvis ved en influenza epidemi, så kan en generel medicin som Oscillococcinum eller Influenzinum, eller en mere specifik medicin som passer til dit symptom billede indtages. Denne form for behandling er især egnet til personer som er allergisk over for antibiotika eller af anden grunde ikke ønsker at underminere deres krop eller deres børn med antibiotika.

 

Denne spejlbillede-medicin healer på et dybere plan og gør at kroppen kick starter sin egen helbredende processer. Alle små skavanker som du har haft i årevis forsvinder. Ligesom når du ”smutter sten”, så vil der dannes ringe i vandet som bevæger sig ud i alle hjørner. Medicinen vil på samme måde bevæge og sætte gang i alle dine uberørte væv og celler.

 

Du behøver ikke at have en aktiv sygdom for at modtage konstitutionel medicin. Den kan også benyttes som præventiv medicin, da medicinen vil forsøge at udrydde medfødte eller erhvervede dispositioner – miasmer. Eksempler på præventiv medicin:

 

  • Undgå allergi om sommeren
  • Undgå smittefarer ved rejser i 3. verdens lande
  • Undgå længerevarende migræne anfald.
  • Undgå smittefarer ved hospitalsindlæggelser
  • Sund alternativ til din årlige influenza vaccination

 

Homøopater er trænet i at se tendenser i sygdomme førend de udvikler sig. Eksempelvis kan et foster i moderens mave blive behandlet homøopatisk for at reducere arvelige ubalancer fra moder og fader.

 

Om du bruger homøopati som akut medicin, kronisk eller konstitutionelt, så er homøopati i særdeleshed en medicin til krop, sind og sjæl.

 

Fordelen ved konstitutionel medicin er at du kan forkorte hospitalsophold, du kan langsomt og i samråd med din læge nedtrappe kemisk, du får et stærkere immunforsvar med færre akutte sygdomme og du vil forbedre dit overordnede helbred og få mere livsglæde.

HOMØOPATISK BEHANDLING FOR LIVETS MANGE OP & NEDTURE

Lev livet fuldt ud med homøopati og find dine indre ressourcer til at ændre det som ikke virker mere i dit liv! Når livet tynger dig, kan homøopatien få dig op igen. Medicinen kan lindre fysiske smerter og spændinger samt vrede, sorg, hvis du føler dig sårbar, ydmygelse og overvældet. Du kan med stor fordel benytte dig homøopatiens mentale, følelsesmæssige og sjælelige fordele.

Homøopati videnskabeligt bevist, effektivt og ufarligt – derfor et sikkert sundhedsvalg!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.