Title Image

Generelt om behandlingsmetoden

Generelt om behandlingsmetoden

HOMØOPATISK BEHANDLING GIVER DIG HÅB

Ved hjælp af en dybtgående samtale vil den Homøopatiske behandling give dig mulighed for at blive hørt. Du vil få en detaljeret og kvalificeret konsultation og rådgivning omkring dit helbred. Den personlige opmærksomhed er medvirkende til at din healings proces starter allerede under samtalen.

Under et homøopatisk behandlingsforløb vil du få øje på årsagen til hvorfor du er syg - Dorte Jensen, Homøopat & Resoubo ejer.

FIND HISTORIEN BAG HISTORIEN

Formålet med homøopati er ikke en fjernelse af symptomer, men derimod at anerkende og fjerne deres underliggende årsag. Fordi homøopati er holistisk, bliver alt hvad der er unik ved dig taget i betragtning. Et eksempel på dit særkende kunne være at ”selv om du har ondt i halsen, så får du det bedre at spise ristet rugbrød eller drikke koldt”.

Aspekter som begrænser dig mest i hverdagen er interessante:

  1. Fysiske problemer, du har nu eller har haft tidligere
  2. Tidslinje over sygdomsforløb – Kan indeholde brug af kemisk medicin, operationer, vaccinationer, tandoperationer eller andre former for traumer
  3. Din søvnmønstre & drømme
  4. Dine sympatier og antipatier – mad, vejr, steder, aktiviteter. Alt det som er unikt og særligt ved dig er interessant
  5. Eventuelle følelsesmæssige problemer, du står over for nu, eller noget, der har påvirket dig hele dit liv

Under samtalen vil jeg i samarbejde med dig kortlægge din nuværende samt tidligere sygdomstilstande. Din generelle helbredstilstand vil blive berørt; hvor meget energi og overskud har du i din dagligdag? Hvad begrænser dig mest af dine symptomer? Hvilke stress faktorer lever du med og hvordan reagerer du på disse?

En ”tidslinje” vil forme sig, og ud fra denne, vil du tydeligt kunne se sammenhængene i dit sygdomsforløb. Kan du se et mønster i udviklingen af din sygdom? Er din sygdom startet efter en specifik hændelse i dit liv? Hvilke kemisk medicin undertrykker dine symptomer? har du bivirkninger af kemisk medicin? Hvilke følelsesmæssige aspekter er i spil?

Din krop glemmer og lyver aldrig. Derfor er dine symptomer og den unikke måde du reagerer på din sygdom yderst vigtig for behandlingen. Symptomerne ses som en måde hvorpå kroppen kommunikerer, at der er noget galt. For at stimulerer kroppens egen healings proces vil der blive ordineret en medicin som er skræddersyet til dig og som matcher de symptomer din krop og din psyke viser. Lægemidlerne som bruges i homøopatisk behandling er af meget små doser, men har stor og dybdegående virkning og gør at din krop kan genoprette sundhed, balance og velvære.

Jeg er ikke læge og den homøopatiske behandling som du modtager er ikke en erstatning for regelmæssige lægebehandlinger. Jeg kan derfor ikke give diagnoser, udskrive recepter eller love helbredelse af kroniske sygdomme. Derfor skal alle diagnosticerede tilstande/lidelser holdes kliniks overvåget af dine praktiserende læge. Livstruende situationer skal altid behandles af din læge eller af skadestuen/hospitaler.

Homeopathy is like archaeology! You have to dig deep in order to find the truth to your state of being - Dorte Jensen, Homøopat & Resoubo ejer

BESTIL TID

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.