Title Image

Fosterfedt – Mangel på beskyttelse!

Fosterfedt – Mangel på beskyttelse!

Homøopatisk fosterfedt Vernix vil beskytte dig hvis du er særlig sensitiv!

Er du særlig sensitiv og har brug for ekstra beskyttelse I tider med usikkerhed, sårbarhed, bekymring og tankemylder vil Vernix Caseosa hjælpe dig! Vernix er et effektivt middel, hvis du er hypersensitiv overfor andres energi & meninger. Du har svært ved at sætte grænser og sige NEJ. Midlet vil lære dig at stå fast i dig selv. Essensen af Vernix er beskyttelse og midlet vil skærme dig overfor omverdenen, hvis du føler dig “angrebet”!

Doctrin of Signature – Fosterfedt beskytter din baby!

Homøopatien er baseret på Paracelsus’ signaturlære (1), som er en medicinsk-filosofisk forestilling om, at naturligt forekommende lægemidler (planter, dyr og mineraler) bærer et tegn, en signatur, som viser hvilket organ eller hvilken sygdom de har virkning på. Når vi kigger på fosterfedt er det naturens eget beskyttende lag, der kan ses på de fleste babyers hud ved fødslen. Fosterfedt hedder på fagsprog vernix caseosa (2), som oversat betyder “oste-fernis”. Fosterfedt ligner smøreost, eller en fed hvid niveacreme.

Fosterfedt beskytter din baby på mange måder: I livmoderen beskytter fosterfedt babyens hud mod udtørring i den sidste del af graviditeten. Fosterfedt er den bedste fugtighedscreme for baby. Ved fødslen fungerer fosterfedtet som et smøremiddel, når barnet skal gennem den snævre fødselsvej og fødes. Efter fødslen overtager fosterfedt den temperaturregulerende effekt som lanugohårene havde (3). Virker som et isolerende lag, der hjælper din nyfødte til at kunne klare det pludselige temperaturfald, der er udenfor livmoderen.

Din babys immunforsvar er ikke færdigudviklet ved fødslen, fosterfedt har derfor en antibakteriel funktion mod infektion. Det beskytter den nøgne hud mod infektioner i de første sårbare dage, hvor din baby udsættes for de bakterier, der er udenfor livmoderen. Essensen af Vernix er derfor ”beskyttelse” og midlet vil kunne skærme dig fysisk som psykisk, hvis trusler fra omverden bliver for meget!

Vernix Caseosa – beskytter dig mod udefrakommende påvirkninger!

Vernix Caseosa er et af Dr. Tinus Smits’ homøopatiske midler (5). Hans fokus var specielt indenfor autisme og vaccineskader og er grundlæggeren til CEASE terapien (6).

Vernix kan beskytte dig, hvis du er særlig sensitiv og har følelsen af at være ubeskyttet overfor eksterne stimuli og nemt føler dig ”overfaldet” af den ydre verden. Du har svært ved at adskille dine egne energifelter fra energier udenfor: Du kan være hypersensitiv over for andres mennesker energi, sensitiv overfor EMF felter (7) eller er terapeut/behandler og har brug for at beskytte dig overfor patienternes energi. Vernix vil styrke dine personlige grænser og dit elektromagnetiske felt og blive mere bevidst om hvad der tynger din energi og dit humør.

Eksempler på hvordan du taber energi og nemt bliver træt, kan være efter en lang dag på job med mange computere, møder og mennesker. Det kan være at du nemt opfanger andres energi og tilstande på gaden eller hvis du er i samme rum. Det kan være at du bliver udmattet efter en tur i supermarkedet, hvor du bliver eksponeret overfor neonlys og mange mennesker. Det er ikke unormalt at du kan føle dig træt og irritabel, råber ad børnene og bliver ulykkelig når du endelig kommer hjem om aftenen.

Du er hypersensitiv og opfanger andre menneskers følelser som sorg, vrede, irritation og depression. Du opfanger hele byens nervøsitet og hastværk og har ofte brug for at oplade alene og bruge en dag og en nats søvn for at komme dig og finde dig selv igen. Den udefrakommende stress og energi sammenblandet med egne indre tilstande kan nemt skabe kaos og følelsen af afmagt og udmattelse.

Hvis du er særlig sensitiv vil du ofte tage afstand fra andre og blive mindre social og i stedet blive hjemme for at kunne opretholde din energi. Dit hjem bliver din beskyttelse og dit andet skjold. Her lader du op. Du kan blive fuldstændig overvældet af alle disse ydre energier. Du ved ikke hvordan du kan kanaliserer dem og ofte er du ikke klar over, hvad der påvirker dig.

Du føler dig så sårbar og kan være i en konstant tilstand af følelsesmæssig ubalance. Vernix kan derfor være din livredder og hjælpe dig på tidspunkter i dit liv, hvor du har følelsen af, at være overvældet og ude af stand til at forsvare dig selv.

Så er du mennesket som undgår mobiltelefoner, undgår at se TV, lytte til radio, læse nyheder og kun have overfladiske kontakter med andre mennesker vil Vernix være din løsning. Vernix sætter dig i stand til at opbygge en naturlig adskillelse mellem din egen energi og energien fra den ydre verden. Dette er helt anderledes end den beskyttelse, som en Natrum muriaticum-patient (8) har opbygget for at beskytte sig selv. Hun/han gemmer sig følelsesmæssigt bag en mur, for ikke at blive afvist og følelsesmæssigt såret og kan ofte ikke mærke sine følelser mere.

Vernix sætter os i stand til at forblive i kontakt med den ydre verden på alle niveauer uden at blive overvældet af den. Du vil nemmere kunne mærke, hvad der er dine egne følelser og kunne skelne dem fra andres, uden at blande dem sammen.

Overdreven bekymring for den ydre verden!

Vi har faktisk alle brug for Vernix i en tid med verdens følelsesmæssige ladning, had, lidelse, sorg og smerte! Men særligt hvis du føler at du har for meget om ørerne, har for mange to-do-lister, nemt bliver overvældet, især hvis du føler en stærk bekymring over andre mennesker og deres problemer. Du glemmer dine pauser og dermed dig selv og dine egne behov. Du mister konstant energi i kontakten med andre mennesker og opfanger nemt deres problemer. Til sidste bliver det svært for dig at skelne mellem hvad der er dine egne følelser og hvad der kommer udefra.

Vernix vil aktivere “pyt” knappen!

Vernix vil hjælpe dig til at slippe dine bekymringer og du vil kunne mærke en følelse af, at det som før gik dig på, vil være ligegyldigt. Det er som om at trykke på ”Pyt” knappen. Du er igen i stand til at mærke forskel på din og andres energier. Du påvirkes ikke af massens negative energi, sociale medier, TV, radio og pressens input. Kroppens vitalkraft vil styrkes og højnes, så du bedre kan skærme dig.

Vernix giver dig læren om energi & højere bevidsthed!

Bevidsthed omkring energi er nødvendig og kræver et paradigme skift. Det er nødvendigt at lære, hvad der er udenfor og hvad der er indeni, hvad der er vores og hvad der ikke er vores. Beskyttelse af vores forskellige energetiske niveauer, bliver afgørende for en harmonisk funktion i vores moderne verden. Vernix sætter os i stand til at sprede en positiv helbredende energi over verdenen. Vernix vil fokusere på kærlighed i stedet for had, på lykke i stedet for sorg, på harmoni i stedet for disharmoni, på ansvar i stedet for uansvarlighed. Det kan tage følelsen af, at der ikke er nok, og at vi skal kæmpe og tage fra andre for at få nok. At have en ren, ikke-forurenet energi gør os i stand til at blive skabere af harmoni. Vi kan blive bevidste om, at vi som mennesker er skaberne af vores egen virkelighed og ikke lade os være ofre for andre.

Vernix fastholder din kerne!

Konlussion – Hvem kan Vernix hjælpe?

  • Hvis du er du særlig sensitiv overfor andre menneskers energi. Du bliver nemt udmattet ved at være sammen med mange mennesker på en gang. Du bliver udmattet efter en tur i supermarkedet eller ved at være på job med mange computere og hvis du arbejder i store åbne kontorlandskaber.
  • Hvis du har svært ved at sætte personlige grænser og sige nej.
  • Hvis  du er særlig sensitiv overfor EMF (7), computere, mobiltelefoner og elmaster.
  • Til alle terapeuter, psykologer og alternative behandlere som har brug for at skærme sig mod patientens energi.
  • Hvis du som homøopat arbejder og sender mange midler hver dag og føler dig lidt rundtosset og påvirket af midlernes energi, så vil Vernix beskytte dig!
  • Hvis du bliver udmattet og oprevet over massemediernes information – mental overload!
  • Hvis du har en stærk bekymring overfor verdens tilstand!

Efter et par doser Vernix caseosa vil du mærke en stor følelse af harmoni & fred. Udefra kommende stress vil ikke forstyrre dig og gøre dit træt og du bedre kunne skelne mellem indre og ydre energier. Vernix vil beskytte og gøre dig klar til at gå ud og blive en del af i verden igen!

Kilder & inspiration til yderlig læsning!

(1) Doctrine of signature

(2) Fosterfedt hedder på fagsprog Vernix Caseosa

(3) Lanugohår er nyfødt babys dun

(5) Vernix er Dr. Tinus Smits homøopatiske middel

(6) Dr. Tinus Smits’ CEASE Terapi

(7) Homøopatiens rolle hvis du lider af EMF sensitivitet

(8) Natrium Muriaticum

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.