Title Image

Cocculus Indicus – Mirakel midlet hvis du lider af 5G sensitivitet, svimmelhed, hovedpine & kvalme!

Cocculus Indicus – Mirakel midlet hvis du lider af 5G sensitivitet, svimmelhed, hovedpine & kvalme!

Cocculus Indicus også kaldet Indian berry; fish berry; levant nut

Har du søvnmangel fordi du lige er blevet nybagt forældre eller passer på et sygt familiemedlem? Har natarbejde? Eller flyver gennem flere tidszoner & får kuk i dit indre ur & søvnrytme? Eller er du EMF sensitiv? Så skal du læse videre her!

Søvn er en fysiologisk nødvendighed & har afgørende betydning for kroppens genopbygning. Manglende søvn påvirker immunforsvar, skabe inflammation i kroppen & insulinresistens. Enhver, der har oplevet en nat med dårlig søvn, ved, hvordan det kan påvirke humør, koncentration og ydeevne. Dine kognitive funktioner, som hukommelse & indlæring vil derfor også påvirkes!

Og lider du samtidig af svimmelhed, hovedpine, kvalme, så kan Cocculus Indicus være mirakel kuren!

Doctrine of Signature

Den indiske frugt plante Coccolus, også kaldet ”Fish Berries” hentyder til Amazon indianernes brug af planten til at fange fisk. Cocculus planten indeholder pikrotoksin, et giftigt bitterstof, som Indianerne bruger til at bedøve fiskene med. Giftstoffet smides i vandet, som gør at fiskenes nervesystem bliver lammet. Fiskene bliver bedøvet & kommer op til vandoverfladen, hvorefter de nemt kan fange dem med hænderne.

På samme måde vil du føle dig svag & ved siden af dig selv. Hele dit centralnervesystem er påvirket. I første stadie er du angst, du vil være rastløs, meget irriteret & være svimmel hvor alting kører rundt som i en karrusel med forværring hvis du sætter dig op. Du føler som om du har drukket, du har hovedpine med kvalme. Du har sikkert også tinnitus & ringen for ørerne. Hovedpine p.g.a. manglende søvn ses også i Nux V & Cimicifuga.

Efterhånden vil kommunikationen mellem muskler og nervesystemet bryde sammen. Du vil opleve at din reaktionsevne svækkes, med stor udmattelse, kramper & lammelser. Du vil være forvirret, kan ikke tale, forstå eller læse. Du er så svækket, at du bare har lyst til at ligge ned. Denne svækkelse ser jeg også i piger med stærke menstruationssmerter & styrtblødninger. De er på samme måde meget svækket, lider af svimmelhed & kan kun ligge ned for at lindre deres lidelser. Her kan Cocculus midlet hjælpe dig!  

Din muskel motorik & balance evne forstyrres. Du vil ikke føle dig sikker på dine ben, hvorfor midlet også kan benyttes ved ataksi & MS. Igen ser vi Cocculus giften paralysere nervesystemet. Du får nærmest en ”ud af kroppen” fornemmelse.  

Nutidens stress symptomer som svimmelhed, hovedpine & kvalme p.g.a. mangel på søvn kan lindres med Cocculus Indicus!

Forestil dig mange nætter uden søvn?! Du bliver svimmel, får hovedpine med kvalme & du mister dine kognitive evner! Tag Cocculus 30C!

Hvis du ikke får sovet ordentligt, vil du på samme måde føle dig bedøvet & ekstremt træt. Du vil opleve svimmelhed, hovedpine med kvalme & tale & koncentrations problemer. Dette symptombillede har Cocculus Indicus! Midlet er derfor middel som jeg kraftigt anbefaler som en del af dit hjemme apotek. Også fordi det er effektivt transportsyge middel , samt kan bruges til Jetlag.

I det homøopatiske apotek er der mange midler til svimmelhed. Så en måde at kunne skelne mellem midlerne er at finde årsagen til din stress & svimmelhed, hovedpine med kvalme?! I Cocculus billedet får du ikke sovet & derfor er årsagen ødelagt døgnrytme. Midlet bruger jeg med stor succes til skifteholdsarbejdere & nybagte forældre som ikke får sovet i flere måneder & dermed får deres døgnrytme ødelagt. Du føler dig træt men kan ikke give slip & hengive dig til at sove. Så tænk på Cocculus hvis du har sene nætter & vågner op & føler dig svimmel, ustabil på benene eller har hovedpine med kvalme.

Florence Nightingale – Cocculus er ”plejepersonale” midlet

Florence Nightingale “The very first requirement in a hospital is that it should do the sick no harm.”

Midlet kaldes også ”plejepersonale” midlet & bruges bl.a. til sygeplejersker & personer som sidder oppe hele natten for at se efter et sygt barn, et sygt familiemedlem eller syge patienter. De personer som har brug for Cocculus har et stor omsorgs gen & deres bekymring & angst for andres helbred, gør dem stresset & udmattet både mental & fysisk med mange søvnforstyrrelser.

Årsagen til din svækkelse, fysisk som psykisk, skyldes mangel på søvn samt stor bekymring for andres sygdom. Her ser vi ”lidelser fra omsorg & pasning af en syg person som du holder af eller amning”. Du er meget dedikeret i din omsorg, du passer på dit barn, en syg partner eller anden person, får ikke sovet & kan ikke få ro på tankerne. Du bliver anspændt & bekymret, glemmer dig selv & til sidst kollapser du som fiskene nævnt ovenfor. Cocculus personen udviser stor empati overfor andre, kan udvikle stor sorg & bekymringsangst når pårørende & andre bliver syge. Så angst for døden & for forestående farer kan vælte dig. Sensitivitet ses på alle planer i dette middel.

Transportsyge

Tænk på Cocculus hvis du nemt bliver køresyg, har søsyge eller højdesyge!

Det er normalt at vi har kvalme & hovedpine ved svimmelhed, men du ved at du har brug for Cocculus når du forværres ved at se ting bevæge sig, som eks. Ved transportsyge. Det er det som vi i homøopatien kalder usædvanlige symptomer (SRP – strange, rare & peculiar symptomer).

Cocculus er et af de store midler til transportsyge; køresyge, søsyge. Cocculus får kvalme & bliver svimmel ved at se at ting bevæger sig, når du kigger ud af vinduet. Nervesystemet kan ikke klare den store mængde information. Du har ofte hovedpine med din kvalme. Cocculus 30C vil give dig et nyt liv. Og modsat så meget andet håndkøbsmedicin, vil Cocculus ikke gøre dig døsig!

Du kan benytte Cocculus som forebyggende medicin 2 dage før din rejse for at undgå hovedpine, svimmelhed & kvalme!

Jetlag

Forestil dig at du har fløjet hele natten, du har ikke fået din skønhedssøvn & skal direkte til bestyrelsesmøde når du lander!

Cocculuser midlet hvis du lider af kortvarig søvnløshed p.g.a. jetlag. Når du rejser gennem flere tidszoner, oplever du ofte ubalance i søvnrytmen. Derfor er Cocculus meget populært blandt piloter & stewardesser. Du oplever en ekstrem træthed, men kan ikke sove. Når du lander, oplever du tit svimmelhed, balanceforstyrrelser & usikker gå gang, som kan ligne ME symptomer.  

Årsagsbehandling – Find årsagen til din svimmelhed!

Der er over hundrede homøopatiske midler til svimmelhed. Dine specifikke symptomer (lighedsprincippet) samt årsagen til din svimmelhed er derfor vigtig. Især hvis den skyldes en eventuel dybereliggende patologi. Størstedelen af ​​svimmelhed er forårsaget af virale eller ukendte årsager. Homøopati har vist sig som et vidundermiddel til behandling af svimmelhed. Til tider kan det være den eneste effektive behandling.

Kan Wifi i dit soveværelse være årsagen til din søvnløshed & svimmelhed?

5G & Wifi stråling påvirker din hypofyse som reducerer kirtlens evne til at producere melatonin. Søvnproblemer er derfor en af de mange symptomer ved EMF sensitivitet!

Hvis du samtidig med din svimmelhed også har søvnproblemer, kan årsagen være at du er WIFI & EMF sensitiv. Coccouls Indicus er et af apotekets store elektromagnetiske midler sammen med Phosporus, Melatonin, Ignatia & Carcinosin, hvis dine symptomer er søvnløshed. Cocculus er meget sensitiv overfor manglende søvn & hvis du aldrig er kommet dig over en periode med søvnløshed eller søvnmangel, vil Cocculus være midlet! Søvnmanglen kan være p.g.a. jet-lag, at du har passet på en syg partner eller barn, nybagt forælder eller hvis du ikke kan sove p.g.a. chok, tab & sorg.

Cocculus er særlig sensitiv overfor mobiltelefoner & udvikler nemt hjernetåge. Andre WIFI & EMF sensitivitetssymptomer kan være kronisk træthed, svimmelhed samt nervøse spjæt & trækninger i kroppen.

Øresten – Benign Paroksysmal Position Vertigo

Jeg havde selv oplevet voldsom svimmelhed p.g.a. at jeg er i en lang årrække har taget mig af syge familie medlemmer. Jeg kan sagtens se at min ”Florence Nightingale” gen var fuldt ud aktiveret! Jeg begyndte at få svimmelhed om morgenen, men til sidst fik jeg voldsomme svimmelhedsanfald om aftenen og om natten. Jeg havde forsøgt mig med Nux V som er mit specifkke ”akut middel”. Nux V passer den klassiske personlighedstype A, & har samme symptomer med svimmelhed med hovedpine & kvalme. Men midlet holdt ikke. Jeg forsøgte at tage Bryonia, fordi jeg ikke kunne bevæge mig overhovedet. Jeg kunne kun ligge helt stille i sengen. Men intet hjalp.

Jeg måtte derfor kigge på underliggende medicinske problemer. Til sidst fik jeg konstateret øresten, også kaldet BPPV (benign paroksysmal position vertigo). En godartet (benign), anfaldsvis (paroksysmal), stillingsafhængig (positionel), svimmelhed (vertigo). Det er en godartet sygdom, hvor nogle af de små krystaller i ørets balancesystem har forskudt sig. Dette medfører, at man blive svimmel, når man ændrer stilling. Jeg fik en serie bevægelses øvelser med hjem af min ørelæge, som fremmer ”rensning” af buegangene i dit indre øre. Disse kaldes ”Epleys manøvre ved højresidig BPPV”. 

Har man én gang haft sygdommen, har den tendens til at komme tilbage. Jeg lavede øvelserne et par gange, men havde stadig hovedpine, kvalme og en underlig følelse af at være uden for kroppen. Derfor kom jeg til at tænke på Coucculus. Midlet har samme symptom billede & allervigtigst gives det til personer som har lidelser fra omsorg & pasning af syge personer. Jeg havde i en lang periode været nervøs, bekymret & var overbelastet pga. ”seniorcare” af min mor. Jeg husker at jeg en dag havde en følelse af at have en ”ud af kroppen” oplevelse. Hele mit nervesystem var påvirket og der gik en elektrisk strøm gennem min krop. Cocculus har netop denne SRP (særlig kendetegn) og kan bekræftes med Kent’s Materia Medica:

“Spasms through the body Iike electric shocks, convulsions after loss of sleep. This patient goes on with nervousness and excitement, anxiety and loss of sleep until convulsions supervene. Tetanus. Cholera, attacks of paralytic weakness with pain, paralysis of the face, of the eyes, paralysis of the muscles everywhere, paralysis of the limbs.”

Cocculus virkede i samme sekund jeg tog pillen på tungen! Fordi jeg årsagsbehandlede, har jeg ikke haft svimmelhed & kvalme siden. Og hvis mine øresten kommer tilbage, så har jeg mit mirakel middel Cocculus ved hånden!

Jeg havde også lagt mærke til at jeg I en længere periode op til diagnosen, var begyndt at blive køresyg & havde højdesyge, hvilket jeg aldrig har lidt af før. Cocculus er et af de store midler i apoteket for transportsyge. Igen blev midlet bekræftet fordi alle mine symptomer var de samme som Cocculus.

Homøopati til Øresten

Efterfølgende har jeg kigget på hvilke homøopatiske midler der specifikt er for øresten (BPPV). Der findes 2 ultimative midler for svimmelhed & specifikt BPPV (øresten) Conium & Bryonia Alba. Jeg havde ikke selv kigget på Conium, fordi jeg altid har tænkt på Conium som midlet til ældre. Endvidere sidder Conium hovedpinen i nakken. Min hovedpine sad foran på panden. Men det er et middel jeg vil anbefale at man kigger på, hvis du har øresten, eller hvis du har voldsom svimmelhed ved enhver bevægelse, især når du ligger ned & om natten, som kan være et typisk tegn på øresten.

H.N. Guernsey, faderen til Keynotes of the Materia Medica, beskriver Conium som voldsom svimmelhed, som forværres ved at ligge ned, eller ved at bevæge hovedet lidt. Selv ved at små øjenbevægelser vil et svimmelheds anfald blive udløst.

Conium gives normalt for ældre med svimmelhed & voldsom svimmelhed når man vender sig i sengen. Samme symptomer som jeg havde. Men tænkte ikke på Conium fordi midlet har blandt andre årsager: svimmelhed p.g.a. skade på rygsøjle & ved fald, samt tab af partner.

Midlet Bryonia har keynote ”forværring ved enhver form for bevægelse”. Bryonia Alba er den bedste medicin til personer, der oplever svimmelhed med den mindste bevægelse af hovedet i enhver retning. Men desværre havde det ingen virkning på mig.

Homøopati kan være din livredder, især hvis du kender årsagen til dine lidelser!

Har du lyst til at lære mere om akut homøopati & årsag læs mere her!

Kilder:

Homeopathic Remedy Guide – Robin Murphy ND

Lær mere om Cocculus & midlets virke i praksis her!

Vil du lære mere om Cocculus med sjove tegninger: Homeopathic remedy pictures af Vicki Mathison & Frans Kusse

Peter Chappel – Emotional Healing with Homeopathy

For andre midler til svimmelhed & deres årsag

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.