Title Image

HPV Vaccine skadet? Der er håb med Homøopatien & CEASE Metoden!

HPV Vaccine skadet? Der er håb med Homøopatien & CEASE Metoden!

Hvad er fordelene ved CEASE metoden? Få svar på alle dine spørgsmål i dette interview med CEASE specialist Jeanette Maglegaard!

Med introduktionen af HPV vaccinen er der påbegyndt en ny retning i vaccinernes historie. Tidligere er vacciner givet mod akutte børne– og infektionssygdomme. Rejsevacciner anvendes også, men fælles for vaccinerne er, at de skal beskytte mod at få en akut sygdom

HPV vaccinen gives mod en kronisk sygdom, livmoderhalskræft, der kan opstår 20-40 år efter at have haft Human papillomavirus. Vaccinationerne er testet på langt kortere periode (5-8 år) og det er derfor kun teoretisk, at producenterne forestiller sig, at vaccinationen kan beskytte mod livmoderhalskræft. Ingen forskning har endnu kunne bevise dette.

At blive vaccineret mod en kronisk sygdom er anderledes og nyt. Det kræver en større indsats fra en person at overvinde en kronisk sygdom end en akut, derfor må det formodes at HPV vaccinen påvirker hele personen på en mere voldsom måde. Bivirkningerne fra en vaccine mod kronisk sygdom kan derfor forventes at være voldsommere end ved en vaccine mod en akut sygdom. Det vides endnu ikke, hvad det har af langtidskonsekvenser, at vaccinere mod kroniske sygdomme & hvad betyder det for kroppens egen selvhelbredende evne?!

”HPV piger er ramt vidt og bredt” – CEASE terapeut & homøopat Jeanette Maglegaard

Vi ser allerede mange bivirkninger af HPV vaccinen: Kronisk træthed, kramper, svimmelhed, besvimer, blodtryksfald, hjernetåge, hukommelsessvigt, muskelsvaghed. Bivirkningerne rammer hele kroppen & mange piger har svært ved at klare skolen eller gymnasiet!

HPV Vaccinen Gardasil

HPV vaccinen Gardasil indeholder blandt andre tungmetaller ca. 225 mcg aluminiumsalt (Alumniumsalt er Aluminum hydroxid og Aluminum fosfat, som findes i medicin og som hyppigt er brugt som adjuvans, leveringsstoffet i vaccine). Aluminium, som ikke bliver udskilt inden for 72 timer, ligger i depoter i organer som hjerne, hjerte, nyrer, lever, skjoldbruskkirtel og øjet, hvor det kan gøre uoprettelig skade, hos nogle af de piger eller kvinder som vælger at lade sig vaccinere.

Aluminium og aluminiumssalte bruges også til kogegrej, sølvfolie, flødeerstatninger, pulversupper, som syreneutraliserende middel mod for meget mavesyre, som svedhæmmende middel i deodoranter og anti-perspiranter.


“Tungmetaller kan forårsage eller forværre en lang række helbredsproblemer i kroppen. Især er nervesystemet, fordøjelsen, leveren og nyrerne samt cellernes mitokondrier følsomme for skader fra tungmetaller”.

Erfaringer med behandling af bivirkninger efter HPV vaccinen

I forbindelse med HPV vaccinen tyder ny forskning nu på at, især aluminium sætter sig i hjernen og blokerer for dennes normale funktion, dette kan resultere i de mange symptomer, der er karakteristisk efter HPV vaccinen (a) Tungmetal forgiftning kan medføre skader på nervesystemet (b) og give nogle af de typiske neurologiske symptomer som kramper, føleforstyrrelser, hovedpine, migræne, svimmelhed, besvimelser, feber, muskelsvaghed, hukommelsestab, fordøjelsesproblemer og brændende, prikkende fornemmelser i huden og psykisk angst og frygt…

Symptomerne kan muligvis også være tegn fra leveren om at den er overbelastet, symptomer som træthed, visse former for hovedpine, nakkespændinger og ledsmerter kan stamme herfra. Der indgår derfor i CEASE – Therapy tilskud til styrkelse af lever og nyrer, der vurderes hos den enkelte klient, da behandlingen er individuel og tilpasses de symptomer den enkelte har.

Fordøjelsessystemet kan påvirkes i en negativ retning af vaccinationer og konventionel medicin, da tarmfloraen kan blive forstyrret, især virker tungmetaller forstyrrende og antibiotika fjerner både gode og dårlige tarmflora bakterier, der kan give grobund for vækst at svampe og skadelige bakterier. Det er ikke kun tarmfloraen, der kan blive forstyrret, det kan også gribe forstyrrende ind i tanker og følelser og dermed identitet og ens selvstændighed. Ved symptomer i fordøjelsessystemet behandles med klassisk homøopati eller andre specifikke midler, samt vejledning i kost.


”HPV vaccinen er en syntestisk cocktail som rammer bredt i hele kroppen”! Jeanette Maglegaard, Homøopat

CEASE METODEN – Udrensning af bivirkninger fra HPV vaccinen med Homøopatisk Behandling

CEASE therapy er behandling med homøopatisk medicin. Homøopatisk medicin har altid som princip, at stimulere kroppen til at hjælpe sig selv. Vores krop er fantastisk og kan helbrede sig selv. Men nogle gange er den påvirket så hårdt, at den ikke kommer tilbage til fuld sundhed og godt helbred. Derfor skal den have lidt hjælp, og det kan de homøopatiske mediciner.

Når CEASE therapy benyttes efter en HPV vaccine, så betyder det, at den homøopatiske medicin, der gives, specifikt skal hjælpe kroppen til at helbrede de symptomer, der er kommet fra HPV vaccinen. Vaccinen indeholder giftige stoffer, der kan have alvorlige konsekvenser for helbredet. Det kan beskrives som om kroppen kommer i en helt anden tilstand, nærmest forgiftet.  Den homøopatiske medicin der kan hjælpe kroppen til at afgifte, er fremstillet ud fra HPV vaccinen. Vores erfaring er, at homøopatisk medicin fremstillet ud fra den substans, der forvoldte skaden (her HPV vaccine), præcis stimulerer kroppen til at helbrede sig selv, der hvor skaden er sket. Her taler man om homøopatiens “Lighedsprincip“!

Til terapiformen hører andre tiltag, der hjælper kroppen i processen, bl.a. vitaminer, mineraler & organ support. Kroppen skal støttes i at afgifte og immunforsvaret skal styrkes.

Klassisk homøopatisk behandling vil ofte efterfølge et behandlingsforløb med CEASE therapy, for at gøre behandlingen komplet.

Hvad kan CEASE METODEN?

CEASE – Therapy kan hos nogle styrke immunsystemet og afhjælpe betændelsestilstande, bihule- og halsbetændelser, hævede kirtler, blære- og underlivsbetændelser, når disse symptomer opstår efter en HPV vaccine.

Det er min erfaring, at piger, der oplever bivirkninger efter HPV vaccinen, får disse vaccine symptomer efter kun få timer til ca. to år efter den første dosis af HPV vaccinen. Kendetegnende er, at symptomerne er begyndt i det små som oftere hovedpine, lidt utilpashed, træthed, der tiltager over tid. Det, der er markant anderledes ved bivirkninger efter HPV vaccinen i forhold til øvrige vacciner er, at symptomerne bliver værre og der kommer nye symptomer til, d.v.s. at deres generelle sundhedstilstand forværres, så mange ikke kan klare en almindelig hverdag mere, de må opgive, fritidsaktivitet, skolegang, det sociale liv og fremtidsdrømme er uden for rækkevide.  Jeg oplever, at dette udviklingsmønster er markant anderledes end ved bivirkninger fra andre vacciner, fortæller Homøopat Lone Lützen videre.

Yderligere er et andet karakteristika til genkendelse af skader efter HPV vaccinen, at mange har prøvet behandling som zoneterapi, massage, akupunktur og kranio sakralterapi. Disse behandlinger har ofte ikke den effekt, som de har, hvis årsagen til generne, er en anden.

Få alle dine spørgsmål besvaret omkring CEASE Therapy & Homøopati her!

Homøopatien behandler specifikt det som har forvoldt skaden! Årsagen HPV vaccinen Gardasil eller Cervarix!

Lyt til interview med CEASE specialist & homøopat Jeanette Maglegaard, hvor spørgsmål som:

  • Bliver min oprindelige HPV vaccine nulstillet & neutraliseret med CEASE midlerne?
  • Hvor lang tid tager en behandling & hvor lang tid går der indtil jeg oplever en forbedring?
  • Hvad er de første reaktioner jeg vil opleve?
  • Hvorfor er CEASE metoden så unik sammenlignet med andre vaccine skade behandlinger?

Stor tak til CEASE terapeuter & homøopater Jeanette Maglegaard & Lone Lützen med input til artikel & interview produktion:-) Du kan finde Jeanette & Lone og andre homøopater nær dig her!

Lær mere om vacciner & homøopati:

Facebook gruppen “Vaccine og medicin udrensning med CEASE terapi

http://www.cease-therapy.com/

http://www.greenmedinfo.com/blog/healing-vaccine-injuries-through-homeopathy

Dr. Isaac Golden, Homeoprophylaxis Expert and Author

Kan du ikke tåle din årlige influenza vaccine? Der er hjælp her!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.