Title Image

Phosporous hvis du har EMF overload!

Phosporous hvis du har EMF overload!

Er du sensitiv overfor 5G & elektromagnetisk stråling tænk på Phosphorus!

Phosporous er normalt et af de første jeg homøopatiske midler jeg tænker på ved luftvejsproblemer, som lungebetændelser, bronkitis, hoste, ondt i halsen & forkølelser som går direkte i lungerne. Phosporous vil også kunne hjælpe dig hvis du har blødningstendens som næseblod, tandkød, blødninger efter operationer eller tandudtrækninger, stærke menstruationsblødninger, mavesår eller bløder længere end normalt, hvis du kommer til skade.

Phosporus hvis du er EMF & 5G sensitiv!

Men vidste du at Phosporus er et af de midler du skal tænke på hvis du er sensitiv overfor elektricitet & elektromagnetisk stråling?! Phosporus støtter dit nervesystem & kan effektivt benyttes hvis du nemt bliver træt & får hovedpine. Dine øjne bliver trætte  & brænder (Ruta). Du får ofte ringen for ørerne (tinnitus) ved for meget computer arbejde.  Jeg bruger altid Ruta for trætte computer øjne, men hvis midlet ikke virker, kan det skyldes din sensitivitet overfor WIFI og her vil Phosporus hjælpe dig!

Phosporus er midlet hvis du aldrig er kommet dig over et elektrisk chok eller hvis du er så uheldig at blive ramt af et lyn (Phosporous hader tordenvejr!). Tænk altid på Phoporous hvis årsagen til dine symptomer er elektricitet (Dirty Electricity)!

Homøopatiens behandlingsprincip er at kigge på dig som et unikt menneske. I Phosporus ser man et gennemgående tema, nemlig sensitivitet: Du er yderst sensitiv overfor alle former for indtryk fra dine omgivelser. Ud over EMF bestråling er du også sensitiv overfor atmosfæriske vejrskift. Du kan mærke vejrskift i dine knogler. Du er sensitiv overfor lyde, musik, dufte & berøring. Selv andre menneskers følelser kan du mærke. Denne sensitivitet gør at Phosporus personer nemt ”brænder ud”. Det samme sker når du tænder en tændstik, som indeholder fosfor; den brænder hurtig ud! Phosporus er apotekets ”lysbærer”, er meget karismatiske & udadvendte personer, som elsker at have mennesker omkring sig.

Som Phosporus person vil du derfor være bange for at være alene & have tendens til angst. Phosporus bliver meget nemt påvirket af det som du ser på TV eller hvis du ser en uhyggelig film. Du kan ligefrem få mareridt (Calc Carb). Phosporus’s søvn påvirkes meget nemt af EMF & WIFI, så tag aldrig din mobil med i seng & sluk gerne din WIFI router om natten!

Phosporus, Melatonin, Cocculus & Carcinosin vil være midlerne hvis du har  søvnproblemer p.g.a. WIFI & EMF.

Af andre unikke & ejendommelig særpræg som Phosporus har er, at at du vil være meget tørstig efter iskoldt vand, du elsker & har trang til salt, men kan ikke tåle det, du bliver altid syg & dårlig efter narkose & du har en tendens til at kaste op efter operationer.

Forskning viser at EMF stråling kan få blodsukkeret til at  stige hos diabetes patienter. I mit arbejde med insulinresistens & diabetes 2, benytter jeg ofte Phosporus hvis du har blodsukker problemer og er præ-diabetes. Læs mere om Phosporus her.

Hvordan ved du om du er særling sensitiv overfor EMF stråling?

EMF stråler kan ikke ses & ofte heller ikke mærkes. Men hvis du reagerer eller ikke kan tåle LED lys så kan det være en indikation på at du er særlig sensitiv overfor EMF. Du kan også forsøge at slukke for dit Wifi om natten. Næste morgen skal du lægge mærke til hvordan du har det? Har du sovet bedre? Føler du dig mere udhvilet? Hvis ja, så kan det også tyde på at du er sensitiv overfor EMF stråler.

Råd & Tips til at reducere EMF & 5G stråling:

Vidste du at vi er omvandrende batterier som påvirkes af EMF stråling? De homøopatiske nosoder som Electricitas & X-Ray kan hjælpe dig hvis du lider af hovedpine, har sløret syn eller anden sygdom p.g.a EMF stråling. Find andre EMF homøopatiske midler her!

5G påvirker & reducerer din hypofyses evne til at producere melatonin. Hvis bivirkninger af mobilstråling & EMF påvirker din søvn, tænk på Melatonin i homøopatisk form & Cocculus!

Sluk dit wifi om natten eller anskaf en ECO WIFI ROUTER, som tænder når du har brug for wifi og automatisk slukker al stråling, når det ikke er i brug!

Ønsker du at måle hvor meget EMF eksponsering dine soveværelser & hjem har, vil den brugervenlige electrosmog Trifield odel TF2 måler være et godt sted at starte!

Lær hvordan du kan beskytte dig selv, din familie & især dine børn & kæledyr mod 5G bestråling! Dr. Robin Murphy giver dig videnskaben bag 5G & nemme tips til at beskytte dig mod 5G stråler! Bliv klogere & sundere her!

Vidste du at homøopati kan rense din krop ud for skadelige påvirkninger p.g.a lange flyrejser, sikkerhedsskanninger lufthavne & tandlægebesøg? Læs mere om  (X-Ray) & hvordan du kan undgå at blive træt når du rejser her!

Det kan være overvældende at finde vej gennem forskning & forståelse af hvad 5G & electro smog gør ved vores helbred! Det at tage små skridt og langsomt forsøge at FORSTÅ hvad 5G og EMF er kan være en god ide. Lloyd Burrell fra www.electricsense.com er god at følge. Han har masser af gode tips til hvordan du kan MÅLE & teste dit wifi exposure derhjemme og hvordan du skal begå dig med din mobil og EMF!  

Hvis du ønsker at forstå den nye forskning så skal du se på Dr. Martin Pall, PHD!

Grounding & Earthing er videnskabeligt bevist & en effektiv måde at beskytte dig selv for 5G & EMR bestråling. Køb dine grounding måtter her!

Filmen “The Earthing Movie” giver dig videnskaben bag EMR & hvilke skader disse stråler gør. Men filmen viser også hvad du selv kan gøre. Se med her!

Sørg for at have masser af planter i dit hjem – The Power of Plants!

Tag dine sko af & gå barfodet! Lær mere om Clint Obers forskning omkring “Grounding & EMF her.

Digital Detox! Er du afhængig af din mobil? Test dig selv her!

Hvordan beskytter vi os for EMF stråler? Lyt til interview mellem Dr. Mercola & Dr. Klinghart som har forsket mest i EMF skader her.

Hop i havet & skyl EMF stråler af dig! Lær mere om Wim Hof & vand her!

God læsning: Dirty Electricity – MD Samuel Milham

Husk tag aldrig din mobil telefon op til dit øre når du taler! Brug høretelefoner!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.