Title Image

Phosporous hvis du har EMF overload!

Phosporous hvis du har EMF overload!

Er du sensitiv overfor elektromagnetisk stråling tænk på Phosphorus!

Phosporous er normalt et af de første jeg homøopatiske midler jeg tænker på ved luftvejsproblemer, som lungebetændelser, bronkitis, hoste, ondt i halsen & forkølelser som går direkte i lungerne. Phosporous vil også kunne hjælpe dig hvis du har blødningstendenser som næseblod, tandkød, blødninger efter operationer eller tandudtrækninger, stærke menstruationsblødninger, mavesår eller bløder længere end normalt, hvis du kommer til skade.

 

Phosporus hvis du er EMF sensitiv!

 

Men vidste du at Phosporus er et af de midler du skal tænke på hvis du er sensitiv overfor elektricitet & elektromagnetisk stråling?! Phosporus støtter dit nervesystem & kan effektivt benyttes hvis du aldrig kommer dig over et elektrisk chok, hvis du er så uheldig at blive ramt af et lyn (Phosporous hader tordenvejr!), eller du får hovedpine eller bliver træt ved for meget computer arbejde, især hvis du sidder med din laptop på dit skød. Så tænk på Phoporous hvis årsagen til dine symptomer er elektricitet (Dirty Electricity)!

Homøopatiens behandlingsprincip er at kigge på dig som et unikt menneske. I Phosporus ser man et gennemgående tema, nemlig sensitivitet: Du er yderst sensitiv overfor alle former for indtryk fra dine omgivelser. Ud over EMF bestråling er du også sensitiv overfor atmosfæriske vejrskift, lyde, musik, dufte & berøring. Selv andre menneskers følelser kan du mærke. Denne sensitivitet gør at Phosporus personer nemt ”brænder ud”. Det samme sker når du tænder en tændstik, som indeholder fosfor; den brænder hurtig ud! Phosporus er apotekets ”lysbærer”, er meget karismatiske & udadvendte personer, som elsker at have mennesker omkring sig. Som Phosporus person vil du derfor være bange for at være alene & have tendens til angst.

Af andre unikke & ejendommelig særpræg som Phosporus har er, at at du vil være meget tørstig efter iskoldt vand, du elsker & har trang til salt, men kan ikke tåle det, du bliver altid syg & dårlig efter narkose & du har en tendens til at kaste op efter operationer.

I mit arbejde med insulinresistens & diabetes 2, benytter jeg ofte Phosporus hvis du har blodsukker problemer og er præ-diabetes. Læs mere om Phosporus her.

 

Råd & Tips til at reducere EMF i dag:

 

Vidste du at vi er omvandrende batterier som påvirkes af EMF stråling? De homøopatiske nosoder som Electricitas & X-Ray kan hjælpe dig hvis du lider af hovedpine, har sløret syn eller anden sygdom p.g.a EMF stråling.

Hvis bivirkninger af mobilstråling & EMF påvirker din søvn, tænk på Cocculus!

Vidste du at homøopati kan rense din krop ud for skadelige påvirkninger p.g.a lange flyrejser, sikkerhedsskanninger lufthavne & tandlægebesøg? Læs mere om  (X-Ray) & hvordan du kan undgå at blive træt når du rejser her!

Sørg for at have masser af planter i dit hjem – The Power of Plants!

Få dine Top 10 EMF actionsteps til hvordan du kan eliminere din EMF risiko i dit hjem her.

Tag dine sko af & gå barfodet! Lær mere om Clint Obers forskning omkring “Grounding & EMF her.

EMF skader vores celler! Lær hvordan anvendelse af Frankincense essential olie i duftlampe eller på kroppen kan beskytte dig her!

Digital Detox! Er du afhængig af din mobil? Læs her!

Hvordan beskytter vi os for EMF stråler? Lyt til interview mellem Dr. Mercola & Dr. Klinghart som har forsket mest i EMF skader her.

Hop i havet & skyl EMF stråler af dig! Lær mere om Wim Hof & vand her!

God læsning: Dirty Electricity – MD Samuel Milham