Title Image

Bivirkninger efter 10 dages penicillin kur? Homøopati kan hjælpe dig!

Bivirkninger efter 10 dages penicillin kur? Homøopati kan hjælpe dig!Antibiotika kan redde dit liv og helbrede infektioner. Men antibiotika er ikke uden bivirkninger. Eller måske kan du slet ikke tåle penicillin? En 10-dages antibiotika kur kan ændre bakteriefloraen i kroppen, som kan betyde symptomer som tynd afføring, kvalme, madlede, mavekneb, svampeinfektioner m.m.

Vores landbrug & fødevareproduktion er endvidere afhængig af antibiotika, derfor skal du også tænke på at købe økologisk fødevarer for at undgå at at din mikrobiom ødelægges. 80% af dit immunforsvar findes i din tarmflora, derfor er det vigtigt at genoprette kroppen & tarmenes mikrobiom. Homøopatien kan være en løsning hvis du søger en hurtig & effektiv virkning:

 

NITRIC ACID – TYND MAVE

Nitric Acid er midlet hvis du får ildelugtende diarré og mavesmerter efter penicillin kuren. Voldsomme smerter i endetarmen flere timer efter afføring. Smerten føles som  skærende splinter. Du bliver udmattet, irriteret og meget bekymret for dit helbred. Voldsom ildelugtende urin.

Verat Album 200C + Cuprum 6C efter afføring, vil altid lindre hvis intet virker!

 


LYCOPODIUM – OPPUSTET MED LUFT I MAVEN

Din mave er oppustet og du danner meget gas. Kål, løg, bønner, hvidløg & østers forværre din tarmflora. Stor trang til sukker.

 


MORGAN GAERTNER – SVAMPEINFEKTION EFTER ANTIBIOTIKA

Hvis du udvikler candida eller andre svampeinfektioner kan Morgan Gaertner 30C være midlet. 1 pille 3 x dagligt i 5 dage opretter mavetarmsystemet. Læs mere om homøopatisk probiotika & mave-tarm nosoder her!

 

BORAX – SVAMP I MUND

Når antibiotika forårsager svamp i munden vil Borax hjælpe dig. Læs mere om midlet her.

 

MERCURIUS SOL – BLISTER & MUNDSÅR

Merc. Sol 200C 2 x dagligt indtil bedring, vil altid hjælpe dig når du gentagne gange får blister & ømme blæner i mundhulen efter penicillin kuren! Læs mere om forkølelsessår her!

 

SULPHUR – APOTEKETS UNIVERSAL ANTIBIOTIKA DETOX

Sulphur 2 gange daglig i 10 dage opretter dit mave-tarmsystem og renser antibiotika ud af kroppen. Effektiv hvis du har tendens til hud udslet eller hvis du udvikler allergiske reaktioner efter antibiotika. Midlet Rhus Venenata har også vist sig effektivt ved udslet som nældefeber efter antibiotika!

 

PENICILLINUM – ALLERGISKE REAKTIONER

Penicillinum hvis du er overfølsom overfor penicillin. Effektiv når du udvikler kronisk hoste efter antibiotika.

 

 

ARSENICUM ALBUM – KVALME & OPKAST

Arsenicum er midlet hvis du får kvalme og kaster op ifm. din antibiotika kur. Du er rastløs, udmattet & angst. Læs mere om midlet her.

 

NUX VOMICA – APOTEKETS LEVER RENS

Nux Vomica bruges ofte i kombination med Sulphur hvis du har brug for at rense penicillin rester ud af din krop. Læs mere om midlet her.

 

CAMPHORA – KOLLAPS & FOTOFOBI

Camphora 200C 1 dosis er protokollen hvis du ønsker at rense penicillin & anden kemisk medicin ud af kroppen! Et af de største bivirkninger med gentagne penicillinkure er at dine øjne bliver mere og mere sensitive overfor lys, især sollys!  Her vil Camphora + Calc carb hjælpe dig!

 

Læs mere om de homøopatiske tarm nosoder her!

 

Genopret din tarmflora med æbler! Se Dr. Tom O’Bryans opskrift her!

 

Læs mere om hvordan homøopatien kan hjælpe dig hvis du får en virus, får influenza eller bliver forkølet her.

 
 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.