Title Image

Homøopati et godt alternativ til din forkølelse & influenza virus!

Homøopati et godt alternativ til din forkølelse & influenza virus!

Sådan kommer du hurtigere gennem din influenza eller forkølelse!

Homøopatiske medicin har en lang og dokumenteret fortid ved behandling af både forkølelse & influenza. Ved Den Spanske Syge i 1918, var dødeligheden ved homøopatisk behandling 1.05% og ved konventionel behandling 30%. Midlet Gelsemium var den primære medicin for den store influenza epidemi i 1996-97. I dag er Gelsemium en af de mest anvendte og effektive midler for forkølelser & influenza, som udvikler sig langsomt.

Homøopati – et godt alternativ til både forkølelse & influenza behandling

Medicinen regulerer og stimulerer kroppens selvhelbredende kapacitet. Den lægelige medicin påvirker alle kroppens systemer; immunforsvaret, nerve- og hormonsystemet. Derfor et godt alternativ for penicillin & antibiotika. Homøopati er komplementær medicin og kan integreres med konventionel medicin og andre helbredelsesbehandlinger.

Længden af din forkølelse eller influenza afhænger af hvor stærkt immunforsvaret er. Du har dine egne individuelle symptomer & behov når du er syg. Den homøopatiske medicin er derfor skrædder syet til disse. Ved en virus eller infektion forsøger kroppen at komme denne til livs ved eksempelvis at øge kropstemperaturen. Feberen kan komme meget pludselig og være høj. I disse tilfælde vil en typisk feber medicin være Aconite eller Belladonna. Feber som udvikler sig langsomt kan hjælpes Ferrum Phos eller Gelsemium. Homøopati virker bedst ved at følge de symptomer som den syge har, ikke diagnosen.

Ved det første tegn på forkølelse eller influenza indtages midlet Oscillococcinum 200c hver 3 time op til 4 doser. Herefter tages kombinationen Aconite 30C & cellesalt Ferrum Phos, hvis dine symptomer er kommet meget hurtigt. Hvis symptomerne udvikler sig langsomt er kombinationen Gelsemium 30C med cellesalt Ferrum Phos, som er anti-inflammatorisk.

Bemærk, at det er meget vigtigt at indtage din homøopatiske medicin med det samme du mærker de første forkølelse eller influenza symptomer. Dermed sikres du en god effekt af behandlingen. Medicin taget indenfor 24 timer, vil mildne symptomer væsentligt og sikrer et harmonisk forløb af helbredelsesprocessen, så den typisk er overstået efter 2-3 dage.

Hvorfor vælge homøopati som behandling til din forkølelse & influenza?

  • Medicinen er en naturlig immunforsvars booster, som er hurtig virkende, effektiv og har ingen bivirkninger.
  • Medicinen kan tages af både spædbørn, yngre, gravide & ældre.
  • Styrker dit immunforsvar og reducerer den tid du er syg, samt de symptomer du har.
  • Homøopati gør at du ikke udvikler kompliceret følgesygdomme.
  • Hvis du er overfølsom over for vacciner, penicillin og antibiotika, er homøopati et godt alternativ.
  • I modsætning til konventionelle lægemidler virker homøopatiske lægemidler også på virus.
  • Homøopati er komplementær medicin, kan derfor tages med kemisk medicin ordineret af din læge.

Forebyggende, effektivt & trygt alternativ til din årlige influenza vaccine!

Homøopati kan gives med henblik på forebyggelse af alvorlig influenzasygdom eller til hjælp for efterfølgende komplikationer. Hvis du ofte bliver syg med influenza eller f.eks. har tendens til let at få lungebetændelse, eller andre luftvejssygdomme, er homøopati et godt alternativ, da medicinen vil styrke dit immunforsvar. Homøopati er også et godt alternativ til din årlige influenza vaccination. Du kan begynde en præventiv behandling i vinter halvåret fra oktober frem til april.

Er du aldrig kommet dig over din forkølelse? Har du influenza flere gange om året? Ønsker du at styrke dit immunforsvar før influenza epidemien? Det homøopatiske influenza apotek kunne være din løsning!

Få dit homøopatiske influenza & forkølelsesguide her .

Lær mere om din din homøopatiske influenza protokol her!

Hvis du har bivirkninger af din årlige influenza vaccine, er der hjælp at hente i Homøopatien! Læs mere her!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.