Title Image

HOMØOPATISKE TIPS TIL FOREBYGGELSE INFLUENZA AF EPIDEMIEN!

HOMØOPATISKE TIPS TIL FOREBYGGELSE INFLUENZA AF EPIDEMIEN!

flu-season-ahead

 

Forkølelses – & influenza sæsonen begynder ligeså snart vi får koldere nætter og frosten sætter ind. Den bedste måde at undgå at blive syg er at forebygge & styrke dit immunforsvar. Homøopati styrker dit immunforsvar og kan forebygge hyppige forkølelser & langvarige influenza forløb.

Homøopatisk medicin regulerer og stimulerer kroppens selvhelbredende kapacitet. Den lægelige medicin påvirker alle kroppens systemer; immunforsvaret, nerve- og hormonsystemet. Derfor et godt alternativ for penicillin & antibiotika. Homøopati er komplementær medicin og kan integreres med konventionel medicin og andre helbredelsesbehandlinger.

Homøopati er et medicinsk system som benytter naturlige substanser udviklet fra plante, mineral eller dyreriget. Medicinen er uskadelig, bivirkningsfri og ikke afhængigheds dannende. Homøopati kan derfor med fordel benyttes af alle, inkl. børn, teenagere, gravid og ældre.

 

FOREBYGGENDE, EFFEKTIV & TRYGT ALTERNATIV TIL DIN ÅRLIGE INFLUENZA VACCINE!

 

Homøopati kan gives med henblik på forebyggelse af alvorlig influenzasygdom eller til hjælp for efterfølgende komplikationer. Hvis du ofte bliver syg med influenza eller f.eks. har tendens til let at få lungebetændelse, eller andre luftvejssygdomme, er homøopati et godt alternativ, da medicinen vil styrke dit immunforsvar. Homøopati er også et godt alternativ til din årlige influenza vaccination. Du kan begynde en præventiv behandling i vinter halvåret fra oktober frem til april.

 

HOMØOPATISK INFLUENZA PROTOKOL:

 

Oscillococcinum (Anas Barb.) 30C:

Præventiv behandling:

Tag en dosis af Oscillococcinum 30C hver måned i vinterhalvåret. Oscillococcinum er den mest anvendte influenza medicin & er blevet anvendt de sidste 70 år med   gode & effektive resultater. Kan benyttes både som forebyggende influenza behandling samt behandlende medicin i tilfælde at du akut for influenza symptomer:

 

Akut Influenza behandling:

Ved første tegn på influenza eller forkølelses symptomer skal du tage 1 dosis af Oscillococcinum 30C hver 3-4 time indtil bedring. Du skal stoppe den homøopatiske medicin, når dine symptomer er aftagende. Hvis du eller dine børn er blevet eksponeret overfor personer som er forkølet eller har influenza, tag 1 dosis hver 3 time indtil bedring. Hermed undgår du at din forkølelse udvikler sig til influenza eller andre luftvejssygdomme som lungebetændelse.

 

Influenzinum-Bacilinum 200C:

Præventiv behandling: Medicin til individer som er meget modtagelige over for influenza. 1 dosis af Influenzinum/Bacilinum 30c hver 14. dag i løbet af influenza sæsonen som forebyggende medicin.

 

Influenzinum 9C + Thymulus 9C:

På alle franske apoteker sælges mange homøopatiske midler og mange læger benytter homøopati i deres virke. I vinter halvåret kan følgende protokol købes i alle apoteker:

1 dosis Influenzinum 9C her uge i oktober måned, i alt 4 doser. Herefter 1 dosis hver måned resten af vinterhalvåret.

1 dosis Thymulus 9C hver uge uge i oktober måned, i alt 4 doser. Herefter 1 dosis hver måned resten af vinterhalvåret.

 

Se hvordan du hurtigere kommer gennem din influenza eller forkølelse her!

 

Hjælp jeg kan ikke tåle min årlige influenza vaccine! Hvis du har bivirkninger af din årlige influenza vaccine, se hvordan Homøopatien kan hjælpe dig!