Title Image

IGNATIA AMARA – AKUT SORG, SØVNLØSE NÆTTER & PANIK ANGST!

IGNATIA AMARA – AKUT SORG, SØVNLØSE NÆTTER & PANIK ANGST!

Ignatia Amara er midlet som jeg vil anbefale dig altid at have i dit homøopatiske apotek, da midlet har mange mirakuløse virkninger:

AKUT SØVNLØSHED PGA. SORG

Du lider af søvnløshed fordi du er i sorg, er i chok, eller er i følelsesmæssig stress, især i forhold til din familie, venner eller børn, eller andre relationer. Du sover meget let, kan høre alt omkring dig og vågner. Du vender & drejer dig i søvne, sover uroligt, og spjætter når du er ved at falde i søvn. Du gaber & sukker dig i søvn. Du græder dig i søvn hver nat. Du siger ofte: “Hvorfor lige mig?” “Hvorfor sker dette for mig?”

Midlet kaldes også “indslumringsmidlet” fordi Ignatia kan ikke falde i søvn. Hun bliver ved med at tænke på hvad der er hændt hende. Hendes tanker er smertefulde & hun kan ikke stoppe dem. Hun drømmer tit om den samme hændelse, og hendes drømme er fulde af skuffelser og uopfyldte forventninger.

humørs IGNATIA – RUTSJEBANEN MED MANGE HUMØRSVINGNINGER 

Ignatia er meget anspændt og det kan føles som om hun er i en rutsjebane. Alting går op & ned og hun skifter hele tiden humør.

Du har sikkert forsøgt at trøste en Ignatia kvinde, og i stedet har du fået et hysterisk anfald tilbage fra hende. Så har du at gøre med Ignatia. Hun griner og græder på samme tid. Kan græde det ene minut og slå ud i en ukontrollabel latter det næste minut.

ignatia APOTEKETS VALIUM

Jeg kalder Ignatia for “Homøopatiens Valium”, da midlet er meget effektivt for enhver situation hvor du er ked af det: Du har lige fået en dårlig nyhed, skuffelser, især ift. dine venner, kæreste, mand/hustru, børn, og hvis du lider af jalousi.

Ignatia kan du også tænke på ved enhver form for angst; OCD, PTSD, fobier (slanger, insekter m.m.) & er et effektivt middel hvis du skal ud af din angst medicin. Dette skal dog altid gøres sammen med din læge

konflikt KONFLIKTER & SKUFFELSER I DINE RELATIONER

Ignatia kan også benyttes hvis der er mange konflikter i dit liv og disse optages for meget i din hjerne. Du føler en indre konflikt. Du føler at du har skuffet dine venner & veninder. Dine tanker bliver ude af kontrol.

Ignatia er meget hurtig tænkende & ambitiøs, men hendes verden styrter hurtig i grus hvis hun oplever skuffelser. Eksempelvis vil Ignatia kvinden blive meget skuffet hvis hun ikke får den udnævnelse hun har haft i sinde. Ignatia kvinden har mange forventninger til sit liv, sit job og sine venner & familie. Hvis hun eksempelvis får et nyt  job og det ikke lever op til hendes forventninger, vil hun blive meget skuffet og er ofte årsagen til at hun bliver  syg.

Du er i en Ignatia tilstand hvis du har en følelse af en klump i halsen (Globulus Hystericus).

Ignatia kan tages akut i 200c eller hvis din sorg er blevet kronisk læs mere om Nat Mur her. Undgå at tage Ignatia om aftenen inden du går i seng, da midlet kan virke opkvikkende.

sorg

Har du kæreste sorger? Søvnløse nætter pga. sorg? Er du i konflikt omkring hvad du skal beslutte dig? Lider du af hysteri? IGNATIA hjælpe dig på vej!

Lær mere om de homøopatiske angst midler her!

Lær mere om de homøopatiske søvnmidler her!

Læs mere om pinealkirtlen, dit vigtigste søvnhormon her!

Læs Birgitte Rahbek Kornums nye bog “Forstå din søvn – Hvad videnskaben siger om god søvn, og hvordan du opnår det”!

Læs Matthew Walkers Bestseller “Derfor sover vi” – banebrydende viden om søvn & drømmes betydning!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

og vær altid på forkant med dit helbred!

Du modtager kun nyhedsbreve et par gange om året med de bedste tips til hvordan homøopati kan hjælpe dig.