Title Image

Nu kan alle have entusiaster ånde lettet op!….uden smerter i kroppen!

Nu kan alle have entusiaster ånde lettet op!….uden smerter i kroppen!

FÅ DINE HOMØOPATISKE BIO-HACKS TIL EN NY TILVÆRELSE I HAVEN UDEN SMERTER. UNDGÅ “DAGEN EFTER STIVHED” OG SPRING UD AF SENGEN UDEN ØMHED!

gardening-back-pain

Arbejdet i haven kan undertiden føre til muskelsmerter, stivhed og andre problemer.  Det homøopatiske middel Bellis Perenis kan hjælpe med til at lindre ømhed og smerter. Her er et par ”must-haves” som kan holde dig i bevægelse og måske endda holde din have endnu flottere end naboens, i denne sæson:

Arnika; Arnica montana Arnica Montana:

Efter en lang dags arbejde i haven kan du føle dig stiv i hele kroppen, især ømhed i muskler. Du har måske også fået blå mærker, så vil Arnica lindre. Du vil sikkert føle det som om du er blevet kørt over en lastbil, og kan ikke tåle at nogen vil røre dig. Arnica er altid effektiv ved enhver form for skade, buler, forstuvninger eller traume på kroppen. Læs mere her omkring Arnica.

bellis perenis Bellis Perenis:

Apotekets gartner middel mod ømme muskler & led. Vil lindre hvis Arnica ikke virker. Du har sikkert siddet eller stået i den samme stilling i lang tid og føler dig øm overalt, især i ryggen og ned langs baller og ben. Bellis virker på det dybereliggende bløde muskel – og bindevæv, halebenet, og ledbånd. Antiseptisk hvis du skærer dig i huden. Du sidder og nyder et meget koldt glas vand, efter at have været ophedet p.g.a. arbejdet i haven, og pludselig får du det værre, så er Bellis effektivt!

bryonia alba Bryonia Alba:

Hvis du oplever både led- og muskelsmerter, der forbedres med hvile, prøv Bryonia. Hvis du har arbejdet i haven hele dagen og ikke kan røre dig senere på aften eller næste morgen når du vågner, så tag Bryonia. Du forværres ved den mindst bevægelse; du kan hverken sidde, eller stå op uden smerter. Du ligger bare helt stille og tør ikke røre dig. Du føler dig fuldstændig tørret ud i alle slimhinder og er meget tørstig. Du drikker nemt en liter vand på en gang!

dulcamara Dulcamara:

Hvis fugtigt vejr har tendens til at udløse eller forværre dig eller dine ledsmerter, prøv Dulcamara. Nyttig hvis du har svedt meget under dit havearbejde, bliver afkølet og herefter får ledsmerter, eller ømhed i kroppen. Forværring fra varme til kulde, herunder aircondition. Du ved at du er i Dulcamara stadie, hvis du vågner op om natten og tror at nogen har kaldt på dig!

rhus tox Rhus Tox  (den giftige Efeu):

Hvis du har løftet og overanstrengt dig, forstuvet eller forstrakt muskler, led eller ledbånd, så er Rhus Tox nyttig. Dine led kan være hævet og røde. Rhus Tox kan også være effektiv hvis du har ligget på en fugtig jord hele dagen, og hvis du springer i svømmebassinet efter en varm dag i haven. Du føler stivhed overalt, din nakke, dine knæ og din ryg, og kun et varmt bad hjælper eller hvis du har bevæget dig et lille stykke tid. Modsat Bryonia, får Rhus Tox det bedre ved bevægelse. Du er sikkert rastløs!

rhus venenata Rhus Venenata:

Til alle gartnere som lider af kontakteksem med voldsom kløe, mørkerød hud med vabler eller erysepilas efter berøring af planter og blomster. Du ved at du har behov for Rhus V når du kun får lindring ved at vaske hænder i meget varmt vand.

Med Homøopatisk hjælp vil din dag i haven være en daglig glæde!

end result